Playstation3 pod Mafię 2

Na PS3 z tego co widzialem na filmach to nie ma trawy 3d
Ja sam mam xboxa 360 i moge tylko powiedzieć że od pc różni się tylko gorszym antyaliasingiem
TommyTheGun napisał(a):
Ktoś z was jest w stanie stwierdzić, czy gra jakoś znacznie różni się w zalezności od sprzętu na którym gramy?

Na oficjalnym forum 2K jest dużo tematów na ten temat, gdzie za każdym razem Elizabeth odpowiada w sposób standardowy, że Mafia2 na każdą platformę będzie wyglądać tak samo.
Odpowiedzi na mocno sprecyzowane pytania nie padały w ogóle. Więc albo nie może mówić, żeby nie obniżyć sprzedaży tej gry na PS3, albo ma to gdzieś i robi swoje, nie ingerując w ogóle w masowo tworzone tematy dotyczące wersji Mafii 2 na PS3. Zarówno w jednym, jak i drugim przypadku takie działania nie wypływają pozytywnie i korzystnie na ich wizerunek i produkt końcowy.

A szkoda, bo 200zł drogą nie chodzi...
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
TommyTheGun napisał(a):
Ktoś z was jest w stanie stwierdzić, czy gra jakoś znacznie różni się w zalezności od sprzętu na którym gramy?

Osobiście grałem w owe demo na PS3 i powiem szczerze że nie różni się ono w jakiś drastyczny sposób względem wersji PC-towej. Jedyną rzeczą która mnie denerwowała to perfidnie doczytujące się cienie ale mam cichą nadzieje że w pełnej wersji tego nie uświadczymy ;-).
Dla przyszłych użytkowników Mafii2 na PS3 polecam temat z oficjalnego forum 2K.
Nie są to dobre wieści, a jeden z użytkowników donosi nam o tym, że wersję Mafii2 na PS3 "przenosiła" inna firma... Patrząc na zachowanie niektórych użytkowników, wyższych rangą, ta informacja jest pewna na 100%

http://forums.2kgames.com/forums/showth ... ost1016236
(poprawiony adres strony)

a tutaj strona firmy, która rzekomo wykonywała pracę dla 2K:

http://www.massivebear.com/mbport.html

Spójrzcie sami, co przypisują sobie w osiągnięciach...
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg