Najniższa ocena 4/10

A w jakiej grze nie ma bugw? Zobacz sobie MW2 - tam masz milion bugów, a gra dostała 9/10.
Soldi napisał(a):
A w jakiej grze nie ma bugw? Zobacz sobie MW2 - tam masz milion bugów, a gra dostała 9/10.

ooo najłatwiej tak napisać, ale...
...Gra która była tworzona "niby" 8 lat nie powinna mieć żadnych bugów i niedociągnięć, a ma od cholery
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
nie no bez przesady, parę bugów może mieć ale nie aż tyle

Ja grze daje maksymalnie 7/10
zbyt krótka, brak trybu free ride i tyle
Tylko, że gra nie była tworzona 8 lat, tylko 3, bo Mafia 2 została zapowiedziana w połowie 2007 r.
Soldi napisał(a):
Tylko, że gra nie była tworzona 8 lat, tylko 3, bo Mafia 2 została zapowiedziana w połowie 2007 r.

Nie. Z tego co wiem, silnik był tworzony od 2004 roku (lub 2006, za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, jeśli ktoś wie, niech mnie sprostuje). A argument, 'bo zapowiedzieli w 2007' nie znaczy, że była tworzona od 2007. Prace toczyły się już dawno. Samo stworzenie silnika Illusion Engine zajęło im 3 lata (cytat na potwierdzenie):

(...) The Illusion Engine has taken 2K Czech three years to build (the name a nostalgic nod to the developers’ previous title, Illusion Softworks, before they were affiliated into the 2K ‘family’). (...).

Źródło: http://www.rockpapershotgun.com/2009/04 ... -mafia-ii/
Soldi napisał(a):

Chłopie, co ty gadasz? Tak jak napisał Nivener, silnik tworzony od 2004 a do tego scenariusz gry, który Vavra zaczął pisać gdy została wydana Mafia 1. Jakby nie było, gra tworzona od dobrych 8 lat.
muore il bandito, la mafia vive