Witam panów . Z góry przepraszam że odkopuję lekko temacik . Grałem w wiele gier i do tego momentu to myślałem że najwięcej cięć związanych z klimatem zrobili Ruscy (czy tam Ukraicy już sam nie wiem) w Stalkerze . A tu z tego co przewertowałem z ciekawości cały temat niestety z mafią stało się podobnie . Po super 1 którą przeszedłem w 60% fabułę(potem zdechł mi stary komp i jakoś tak wyszło że czasu nie było na nią ) Aż do czasu jak mój kumpel pozbywał się gier (coś mu odwaliło sam nie wiem co ) i dał mi za Friko mafie II od razu mi się skojarzyła z super I oczywiście odpaliłem niestety mój lapek dużo nie pociągnie więc najmniejsza rozdzielczość i okienko .Grę przeszedłem w 1 dzień i ku**a za dużo poplątanych i nie dokończonych wątków , widać że gra została po prostu chamsko ścięta . po-ściągnąłem DLC I poprzechodziłem parę misji . I po kiego wała oni to wszystko wywalili?? Debilizm . Oglądałem kilka filmików na YT z mafii i jak kilkanaście stron temu kolega z forum pokazał filmik w którym była misja z wysadzaniem aut .W JA była ta sama misja to kiego wała wywalali oni cutscenki (te początkowe) jak już były gotowe ?? Dużo ją wykastrowali przez co zrobili z niej taką króciutką gierkę .
Pamiętam że ktoś opisywał że Mafia miała mieć też multi ale został on wywalony . Jednak stało się podobnie jak z serią GTA przed IV. Na czeskiej stronce znazłem 3 filmiki które prezentują postępy nad nie officjalnym trybem multi do Mafii.
Oto przetłumaczona z czestkiego na polski stronka z tymi paroma filmikami . Jak widać nie wzystko stacone może uda się zrobić moderą coś jak było z San Andreas (mod Things to do In SA który dodawał usunięte misje i nie które rzeczy )
http://translate.google.pl/translate?sl ... ions.cz%2F