Mój nick, woohoo! Długa historia, wszystko zaczęło się kiedyś tam dawno, dawno temu, bodajże w pierwszej klasie podstawówki, kiedy to grałem w Tibię, potrzebowałem nicku, a jako że znajomy ksiądz zawsze mówił na mnie "mateo", od imienia Mateusz, to taki sobie chciałem ustawić tam nick, o ile dobrze pamiętam, był zajęty, więc spróbowałem "meteo98", ze zmienioną literką i rocznikiem. Później przez długi czas nie pamiętam co było, ale później ok. 5 kl. zacząłem grać w CS2D, tam potrzebowałem nicku, tak myślałem, myślałem, a jako że wtedy całymi dniami nolifiłem w Mafię, to pomyślałem sobie, dlaczego nie Don? Tak powstał "Don Mateo", ale łyso tak było, dodatkowo ciągle ludzie się pytali mnie "pl?", "poland?" itp. jak to na niektórych grach sieciowych jest, więc dopisałem sobie "Don Mateo PL", później jakoś to przeszło w całość czyli "DonMateoPL", ale nadal było łyso, czegoś mi brakowało, jakiegoś ozdobnika, a że mój pierwszy mail to był 'matc7', od wieku ile lat miałem kiedy był założony, tak powstało "DonMateo07PL, dla ozdoby dodałem zero. Później długo tak przetrwało do dzisiaj, a dzisiaj w niektórych miejscach po prostu przedstawiam się jako "Don" tak jakoś prościej, np. wolę tak żeby mi mówiono niż "Mateo", bo już tak przywykłem, a cały nick to tak jakby zbyt oficjalnie