jaro89 napisał(a):
mammix napisał(a):
Też pary nie mam, nikogo tu nie znam ( ;( ), chcesz być ze mną? :D
Spoko . Mogę być z Tobą. Będzie bekowy wyścig. Już widzę to bieganie od fury do fury :D
Mam jeszcze pomysł na trasę. Można by zaczać pod Hotelem Corleone i jechać trasą którą wyznaczają tory tranwajowe. Zaczając w DOWNTOWN przejechać nad OAKWOOD pod kinem Twister przez HOOBOKEN koło Stadionu potem nad Barem Morello jadąc przez NEW ARK i cały czas torami aż do Hotelu ponownie. Każdy przy okazji miał by mapę trasy zaznaczoną już w grze na żółty kolor . Napewno była by to trudniejsza mapa niż te wyżej . Szerokość drogi daje wiele możliwości nawet na zakrętach. Czekam na opinie.
Co do trasy, chyba trzeba się umówić czy skupiamy się na prędkości, czy raczej na umiejętności jeżdzenia.
Trasa zaproponowana w 1szym poście jest relatywnie łatwa, skupiona właśnie na prędkości- szerokie ulice, mało zakrętów...
Twoja trasa niby podobnie, ale mam wrażenie, że troszkę trudniejsza (może przez tory) i będzie się bardziej liczyło umiejętne jeżdzenie (wchodzenie w zakręty, omijanie przeszkód).
Osobiście mi się podoba trasa z 1szego postu.
Czekamy jeszcze na listę aut (czy wszystkie oprócz wyścigówek i prototypów?) i chyba mniejwięcej wszystko gotowe :)
EDIT - Ah, jeszcze trzeba ustalić zasady jazdy w boxach: czy wystarczy wjechać do boxów, żeby kolega mógł od razu jechać, czy też trzeba wjechać na miejsce i tam się zatrzymać? Jakaś prędkość maksymalna tam, czy po prostu nikogo nie potrącać/zabijać?
I got used to it.