Edycja Kolekcjonerska Mafia 1

<facepalm> foka - nie mogłeś mi tego napisać na PW?

Żeby nie odchodzić od tematu. Czy wersja premierowa była sprzedawana tylko w boxach? W sumie to wydaje mi się, że tak, bo nie wiem jak w takim małym pudełeczku zmieścili by tyle dodatków. Mimo tego czekam na Wasze odpowiedzi.

Usuwać dopisków nie można, dlatego ostrzeżenie - M.
Na razie mam tyle: Mapa i plakat już jadą do mnie...
Obrazek

Koszty.:
Box- 35 zł
Gra-28zł
Mapa,plakat- 26zł.
płyta z soundtrackiem- chyba nie do zdobycia ale może znajdę.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Robert - szacun! Jeśli mogę zapytać. Skąd to wszystko wytrząsałeś? Spodziewam się, że Box kupiłeś pewnie u tego sprzedawcy co miał płytki poniszczone. A właśnie skąd masz Celeste Marqe 500 (Mercedes 500K)? Jakiś gadżet od sprzedawcy czy tak "dla klimatu" położyłeś? Możesz mi opisać gdzie to wszystko kupiłeś?? Jestem ciekawy mimo tego, że sam mam taką edycję (kompletną). Płyta z soundtrackiem? Hm... rzeczywiście trudno będzie dostać, ale tak żebyś nie żałował to tam jest tylko kilka utworów jazzowych.
tak pudełko z allegro teraz są same płyty za 21 zł. Grę z instrukcja też z tego portalu licytacja była. A mercedesa dostałem od dziewczyny na urodziny :D ponieważ jest to moje ulubione auto z gry i nim zazwyczaj jeżdżę w grze:) dodałem tak dla klimatu.

Patrzcie gdzie znalazłem mapę :D
http://allegro.pl/just-cause-commandos-sof-2-mafia-mapa-pc-i1573867982.html

A ja posiadam tą wersje Mafii i mam wszystko mapke + soundtrack :-P

@down: ja już tą wersje mafii posiadałem od samego początku jak wyszła ta gra ;-) więc nie gadaj ,że każdy specjalnie kupuje cztery różne gry specjalnie dla mapki.
(ogarnij się foka trochę)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Noi mam edycje:) kupiona na allegro za 99zł. :P po 47 wyświetleniach czyli trafiłem na początek aukcji.oto link: (jest nawet paragon kupiona za 45 zł w 2003r.)

http://allegro.pl/mafia-pl-duzy-box-unikat-stan-dobry-i1611940347.html

Jest już u mnie i na tle reszty edycji prezentuje się jak prawdziwa kolekcja Fana Tej wspaniałej
gry:)
Obrazek

PS. ta edycja po lewej czyli box, kopia mapy oraz gra 3 płytki z instrukcja będzie dostępna na allegro myślę że w kilka dni. Ponieważ nie sprzedaję osobno. Jeśli ktoś nie ma zawsze to coś...tym bardziej że jak widać jedna na rok się trafia...

O! Ktoś mnie prześcignął i ma dwa boxy! :-D Gratulacje Robert. Swoją drogę ja też muszę się postarać o drugi egzemplarz, ponieważ jedną dam do sejfu, a druga "na pokaz" :D

PS: Czy nie jesteś rozczarowany lekko płytą z jazzem? Ja lekko tak. Spodziewałem, że to będzie soundtrack, a to jakieś zwykłe utwory "dla klimatu".
O kurcze! Też mam taką samą gierkę, pamiętam jak dostałem tą Mafię 9 lat temu, ale to była radość ;-) . Niestety, pudełko (tekturowe te) zgubiłem podczas przeprowadzki, plakat i mapa także zaginęły, mam za to płytkę z muzyką jazzową i oczywiście mam opakowanie DVD z 3 płytami :-D .
Obrazek They never fight alone...
A jednak więcej osób ma taką wersję gry. Ja swoją trzymam szczelnie zamkniętą.

A ode mnie takie pytanie. Czy prócz Mafii z Kolekcji Klasyki i premierowej (posiadam obie) jest jakiś inny wydawca? Za Kolekcję Klasyki się trochę wstydzę, a moja premierówka pełni rolę raczej reprezentacyjną.
Jeśli ktoś nie ma jeszcze Edycji kolekcjonerskiej -
Jest na Allegro. Linku nie podaje wystarczy wpisać MAFIA BOX .

Koszt 129 zł.

ja też szukałem na allegro i na ceneo.pl ale znajdowałem tylko wersję z kolekcji klasyki :/
Nie chcę dawać nowego tematu. Wrzucił by ktoś print'a z pomarańczowej edycji Mafi 1 i opisał co się w niej znajduje? Chodzi mi o pokazanie wszystkich rzeczy w środku pudełka. Pomarańczowa kolekcja klasyki.
printa czego okładki? kilka postów wyżej obok myszki jest ta wersja.
W środku jest:
-płyta
-"szybki start" karteczka złożona na 4 razy a w niej opisane menu, instalacja gry itp.
- i powietrze które wypełnia resztę :P

Ja jeszcze miałem jakiś kupon kompani gracza czy jakaś promocja z cenegi.

Printa zawartości.
Chodzi ci o to, żeby ci wydruk (ang. print) zawartości wstawić na forum?
Powiem szczerze, że ciężko będzie.
Ewentualnie mogę się postarać o zdjęcie.