Edycja Kolekcjonerska Mafia 1

Ja chyba wezmę tę aukcję, którą podałem na górze (tę z instrukcją). W sumie to jak patrzę na te aukcje z ostatnich lat (2009,2010) to takie te edycje były wybrakowane więc chyba się skuszę.
Znalazłem Mafię, wersję pudełkową w skład wchodzi: 3 cd z gra, instrukcja, plakat, mapa, płyta z muzyką, Niestety gościu jest zainteresowany tylko wymianą za grę na PS3 :-( Proszę nie trakotważ tego linku jako reklamy :-> Nie jest to moja aukcja, sam próbowałem "dobić targu" ale z marnym skutkiem :-/
http://gametrade.pl/og/17548-mafia-the- ... -pudelkowe
Obrazek
A nie chce kasy np 100 zł ?
Dyskusja na temat tego, czy ktoś coś chce czy nie chce na PW. To jest temat o edycji kolekcjonerskiej Mafii 1.
Faktycznie - lekko odchodzimy od tematu. Jeśli chodzi o samą edycję kolekcjonerską to ja pragnę, aby na 10-lecie Mafii wydano jakiś specjalny box z gadżetami lecz nie takimi jak w premierowej tylko to co powinna zawierać prawdziwa edycja kolekcjonerska. Ja widzę w tym zestawie: Colt'a 1911, kapelusz fedora Thomasa (tę czarną lub brązową), gazetkę o grze wykonaną w stylu "lat 30-stych" (więcej informacji o bohaterach, późniejsze losy itp.), mapka, soundtrack z gry i plakaty.
Co Wy na to?
10-lecie-mafii-t2846.html
tu mamy ten temat :P
A co do gry to wątpię by coś było. Poza tym ja i tak wole to co było 10 lat temu a nie coś co jest wydane teraz. To nie to samo.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Owszem - premierowa jest najlepsza lecz fajnie by było gdyby twórcy zrobili coś na tę rocznicę.
Co do głównej części tematu to czy ktoś może mi podać stronkę tej firmy "Play It", która wydawała Mafię? Wiem, że ta firma już upadła, ale gdyby można się było z nimi skontaktować.
http://www.miastogier.pl/firma,404.html
Tutaj jest link . Po prawej stronie masz nr telefonu ( nie wiem czy działa ) a strony internetowej już nie mają.
Dzięki za linka. Niestety nic włącznie z numerem telefonu nie działa. No ale cóż - czego miałem oczekiwać? Tego, że odbiorą telefon i załatwię sobie Mafię? ;) To niemożliwe.
Wracając do edycji kolekcjonerskiej - ma ktoś z użytkowników kompletną (box, instrukcja, soundtrack, mapka, plakat itp.)? Bardzo jestem zainteresowany jak wygląda to w całości.

EDIT: Gierka jest moja:

Obrazek

Sznyt i lans... Nie pytajcie gdzie ją kupiłem :lol:
Laaa! Pierwsze wydanie :-P
Pamietam jak kupilem w MediaMarkcie za 55 PLN. Po dzis dzien uzywam tego pudelka z oryginalna okladka (bez tych tandetnych napisow KK). Tylko jak sobie teraz mysle, to nie pamietam gdzie sie podzialo to kartonowe pudlo - trza bedzie poszukac, bo jak piszecie, ze te zestawy po setce schodza, to warto byloby zachowac :))
Obrazek
No i oczywiście płytka z Jazzem oraz mapka... to jest to 8-) X - jak masz taką edycję to ja na twoim miejscu trzymałbym ją w jakimś bunkrze... przynajmniej ja tak robię :mrgreen:
Co do samej edycji kolekcjonerskiej to porobię więcej fotek i Wam prześlę linka jak to wszystko w zbliżeniu wygląda.

Co do samego kupna tej gry przeze mnie: Jak ktoś chcę to potrafi...
No i to się nazywa edycja kolekcjonerska :D Don naprawdę jestem pełny podziwu
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Zrobiłem mały deal z gościem. Okazało się, że gra jest w stanie idealnym, bo ten facet trzymał ją ciągle w szafie, a płyty ani razu nie były używane.

Co do głównej części tematu to tak jak pisałem wcześniej - na dniach wrzucę dokładne fotki dla ciekawskich.
lepiej nie wrzucaj bo niektórym podniosłeś ciśnienie :/ :P a podaj za ile kupiłeś?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Zapłaciłem 120zł plus gratisową grę dla sprzedawcy. Fajna jest ta płytka z jazzem - polecam ;)