Ja mam to szczeście i jestem dumnym posiadaczem pełnej premierowej wersji Mafii (3xCD,DVD BOX, Instrukcja, Mapa miasta, CD z soundtrackie i oczywiście Duży kartonowy box. Po znajomości zakupiłem ją za 100zł (co uważam za cenę mega-niską jak za taki klasyk) Teraz pewnie na Allegro i za 300zł nie byłoby większego problemu się jej pozbyć, ale jak ani o tym myśle. Sam jak na nią polowałem to średni raz na 3-4 miesiące ktoś rzucił ją na szalę i zaraz szła (chyba raz poszla za 150 a drugim razem za 250zł). Fakt faktem jeżeli ktoś nadal szuka mogę zamieścić fotkę pełnego zestawu, co myśle ułatwi orientację. Pozdro
[dodane - nie piszemy więcej niż jednego posta na raz, edytujemy - M.]Oczywiście zapomiałem o plakacie, który również posiadam.
Dodam jeszcze tylko taką ciekawostkę, że jeżeli ktoś chciałby zdobyć na gwałt mapę miasta (w wersji angielskiej) to praktycznie każda sztuka sprzedawana na allegro na xbox (xboxa a nie xboxa360) posiada ją w zestawie. A gierkę jak się dobrze zakręcimy można zakupić za 20zł. Uważam, że to uczciwa cena:)
UWAGA! WŁAŚNIE PARĘ DNI TEMU ZROBIŁEM MAŁY RE-UNBOXING PREMIERÓWKI MAFII - DLA ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM DO MOJEGO FILMIKU NA YT, link poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=6OMfSmv-6nQ