Cpt napisał(a):
@Siupak,
O ile się nie mylę, to jeśli zamówienie złożyłeś jeżeli gra kosztowała 119 zł to tyle byś płacił nawet jeśli później ją podniesiono. W innym wypadku byłoby to zupełnie bez sensu i robienie ludzi w bambuko.
Tak zamówienie złożyłem jak gra kosztowała 119 zł było to 16 Czerwca tego roku,jak otworzyłem swoją kartę zamówień na cenege to gra poszła w górę, nawet mnie o tym nie informując o 10 zł
a teraz wytłumaczę wam drugą nie uczcziwość ze strony cenegi, jak zaczęły się wakacje, wysyłali kody promocyjne, każda gra jak użyłeś tego kodu była 40% tańsza,więc myślę zrezygnuje z pierwszego zamówienia, wysłałem maila z anulowaniem mojego zamówienia i co nikt nie anulował, mieli mnie głęboko w dupie, więc musiałem zostać przy pierwszym zamówieniu, tak nawet po podwyżce w promocji zapłaciłbym około 100 zl, jak najbardziej nie wkurzyło by mnie to że ponieśli ceny,ale jeżeli mam do zapłacenia 138,89 zł i podnoszą mi na 148,89 to niech zapomną że coś jeszcze kiedykolwiek u nich zamówię.
Po pierwsze nikt nie kwapił się anulować mojego pierwszego zamówienia gdzie wysyłałem 2 dni z rzędu,
Po drugie podnoszą mi cenę po 1 miesiącu po zamówieniu,
Jaki morał z tej bajki drogie dzieci?