#50Re: Czy w Mafii 2 pojawi się jakaś postać z jedynki?
Współpracownik
607
Uwaga w Sooilerze jest Spoiler (tekst ujawniający pewną część gry) dotyczący gry Mafia 2. Ujawnia odpowiedź na zadane pytanie znajdujące się w temacie. Jeśli nie chcesz sobie psuć zabawy to nie Klikaj w spoiler! ani nie odreagowuj na to żeby innym nie psuć zabawy.
Więc tak pogrzebałem w plikach gry i jest tam plik odpowiadający za wszystkie teksty umieszone w grze. Podam wam kto będzie. Najlepiej to wkleję oryginalne linijki:
I to wszystko. Nie będzie żadnych Pauliech, samów, salierich, ani Franków. Znaczy się będzie Frank Vinci ale to inna bajka. Poza tym twórcy mówili że Vito bedzie opuszczał Empire Bay dwa razy. Czyżbyśmy wracali do Lost Heaven ? :D
#56Re: Czy w Mafii 2 pojawi się jakaś postać z jedynki?
Imigrant
10
Cukier napisał(a):
Więc tak pogrzebałem w plikach gry i jest tam plik odpowiadający za wszystkie teksty umieszone w grze. Podam wam kto będzie. Najlepiej to wkleję oryginalne linijki:
No nie jestem stuprocentowo pewien, czy to literówka - w oryginale ("wyciąg" z pliku gdzieś jest na facepunchu, nie mam pod ręką, jestem na drugim OS) też było "Agnello". Mimo tego - właśnie przeglądam screeny na mafia-daily.net i wygrzebałem oto takie coś: http://mafia-daily.net/wp-content/galle ... or2_07.jpg (dla mniej spostrzegawczych: patrzcie na tabliczkę z nazwiskiem :p).
#57Re: Czy w Mafii 2 pojawi się jakaś postać z jedynki?
Współpracownik
607
Może zmieniła nazwisko bo nie chciała mieć do czynienia z byłym gangsterem ? :D Poza tym jeżeli ta maria będzie w grze, to raczej będzie się coś dziać koło niej. Pewnie vito dowiedział się że jej ojciec to Tom i próbował wyłudzić od niej adres.