Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

A ja Ci daję aż 8.5/10
Za******* koleś! I to "HE HE HE" pod avkiem! No bomba! Rozbawia mnie! :mrgreen:
Jakiś chodzący koleś 5/10.
Obrazek
5/10

Brak ramki, avek mało wyraźny. Ale głównie dlatego, że wyjątkowo nie pasuje mi bohater ACII. Grając w to z kumplem mieliśmy z niego polewę przez cały czas. Według mnie wyjątkowo nieudana kreacja, z resztą fabularnie gra też była słaba. Ogólnie rzecz biorąc, świetny pomysł, grafika i grywalność miodna ale fabuła, postacie i oprawa dźwiękowa (ten pomysł na mówienie po włosku-angielsku...) mi nie pasowały. Stąd widząc bohatera drugiej części szału nie odczuwam. Z Altairem byłoby inaczej ;)
Obrazek
- M a f i a P B F -
Tommy'ego chyba jeszcze nie oceniałam :)
Avatar pasuje do klimatu, poza tym koleś trzyma Tommmyguna co świetnie współgra zarówno z klimatem forum jak i z nickiem użytkownika. Nie jest może bardzo wyszukany, ale kto powiedział, że musi taki być?
Ocena 9/10.
Obrazek
Boska Marilyn Monroe. Styl starej fotografii, świetne ujęcie <-----> 10/10.
Obrazek
Altair z Masyafu. Bardzo lubię tego bohatera, choć nie wiem w zasadzie dlaczego. 7/10 bo postać jest takiej sobie jakości(albo mi się wydaje)
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Świetny avek i to he he he i cytat Gmocha<------> 10/10.
Obrazek
Ciekawy avek, jest na nim Altair (chyba?)więc masz plusa, ale z powodu braku ramki i transparentnego tła jakoś się kupy nie trzyma dlatego dam tylko 5/10
Już kiedyś oceniałem Twój avatar, dosiu, ale widzę zmiany. A więc tak... Tommy jest już wyraźniejszy niż poprzednio i bardziej wyśrodkowany, za co wielki plus. Tło nawet OK, pasuje do ogólnego stylu MafiaTown. Krótko mówiąc: daję 9/10!
5,5 Fajny ale już kilka razy na innych forach go widziałem.
Miłośnik komixxów? Troche mały, za to dam 6/10.
muore il bandito, la mafia vive
Darth Maul! Ponieważ lubię GW 9/10.
Obrazek
Ooo, Henry. Dlatego iż fajna postać, fajne ujęcie i fajna poza :-P Oceniam na 9/10
Obrazek
Dostawca broni Henrego. Kurcze nie pamiętam jak on się nazywał... No ale dobra, ujęcie fajne, duży avek tylko brak ramki... 8.5/10
Obrazek
Heniek :-) 9/10 Lubię tą postać.