Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Avatar się rusza! Super. Sam avek jest nijaki, po prostu śmiejąca się głowa Azjatki. Ocena 4/10.
Obrazek
Mmm, znów boska Marilyn, o ile się nie mylę, do tego w stylu starej fotografii ;-)

10/10
Ciekawy awatar,a zwłaszcza fryzura.

9/10
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
Stary, poczciwy czarno-biały Tommy. Podoba mi się. 10/10
Nie przepadam za anime. Twój avatar mi się nie podoba. Inne zdanie zapewne będzie miał, ktoś kto anime ogląda.
Oceniam na 2/10
Obrazek
Joker... super przestepca i rozbraja mnie jego czarny humor. Ale do rzeczy... Twój nick na avku nie pasuje. ale ogólnie spoko<----> 8.5/10
Obrazek
Assasin's Creed nie jest zły ;). Mogłeś zrobić nick na avatarze i sygnaturze, ale ogólnie mi się podoba. Bardzo podobają mi się też ujęcia na sygnaturze (wiem, że oceniamy avatar, ale musiałem o tym napisać :)) Ocena końcowa: 8/10
Kolejny Vito... :-) Dość fajne ujęcie, takie tajemnicze. Mimo wszystko podoba mi się. Ocena 6/10.
Obrazek
Cudna Marilyn Monroe, co tu dużo gadać - 10/10
Jakiś gościu celujący w coś/kogoś. Nic specjalnego<----> 7/10.
Obrazek
Ten 'jakiś gościu' to o ile mnie mój słaby wzrok nie myli to Sean Penn - znakomity aktor swoją drogą.

Hmm, no a po twoim avatarze widać twoją hmm... fascynację AC. Ale avatar ma trochę słabą jakość. A więc dam za niego 5.5/10.
Fajny avatar, mroczny, ale nie pasuje mi to, że jest zbyt mały. Teraz po zmianie dopuszczalnej wielkości avatarów na 120x120 powinieneś moim zdaniem zmienić go na większą wersję ;) 6/10, głównie za to, że jest taki mały.

PS. CzarFace - ja Ci dam jakiegoś gościa :) To De Niro (nie Sean Penn :)) w jednym z moich ulubionych filmów - Taxi Driver.
Ah, no tak, rzeczywiście! Mówiłem, że słaby wzrok :-P

Ale jak dla mnie avatar spoko, fajne ujęcie, i teraz rzeczywiście widzę, że to Taxi Driver. Ogólnie nieźle 7/10.

PS. Nie zmieniam ava, bo się do niego przyzwyczaiłem i zwyczajnie go lubię ;-)
A ja zrobiłem kolejną zmianę :-)

keviN...
nivener napisał(a):
Nie zmieniam ava, bo się do niego przyzwyczaiłem i zwyczajnie go lubię ;-)

Nie tylko Ty :-P Chyba w miarę dobrze, że go nie zmieniasz. Ten avek Cię charakteryzuje ;-) Ogólnie fajny, mroczny, tajemniczny. Dam 10/10. Wpada w oko.
Ja daję 4,5/10 ponieważ ta animacja niesamowicie wręcz mnie
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'