Wymagania sprzętowe Mafii 2

To mogę Sobie pomarzyć o grze na PC :D Ale w końcu mam PS3 :D
Ogólnie to źle nie jest. Może to być tak jak ja miałem z GTA IV, czyli wg wymagań powinienem odpalić na minimalnych a odpaliłem na średnio-wysokich, a ludzie z lepszymi kompami mieli problemy. U mnie co do Mafii II to powinno pójść na średnich spokojnie, zaktualizuje się sterowniki itp. Nic, tylko czekać na demo ;-)
"Next time... There'll be no next time"
Właściwie to gra mi niepowinna działać,ale patrząc na gry jaki mam i jakie mi działają to nie mam się co martwić zwłaszcza że prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będe miał nowego kompa.
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
Tak jak piszesz nie patrząc na Physx i APEXA wydaje się że gra nie ma wysokich wymagań boję się jedynie tego Quada..

Tak patrzac to wydaję mi się że zagram na średnich, mam taką nadzieję

C2D 2,4
4 GB ram DDR 2
Geforce 9600 GT 512 MB DDR 3
Ja mam wątpliwości czy gra będzie chodzić na moim kompie:

Procesor: Intel Pentium 4 CPU 2,8 GHz
RAM:2GB DDR2
Karta graficzna: ATI RADEON HD 4700 SERIES 512MB DDR5
WINDOWS XP SP3

Czy jest szansa, że gra będzie mi chodzić przynajmniej na minimalnych wymaganiach?
Spokojnie na minimalnych ruszy. Gdzieniegdzie daje się słyszeć, że gra jest dobrze zoptymalizowana i nie trzeba uber sprzętu.
Obrazek
Tak tak, też tak uważam. 2K od początku mówiło, że gra jest robiona głównie pod pecety, więc o optymalizację raczej nie ma co się martwić ;) (GTA 4 było "przenoszone" z konsol, dlatego silnik gry był tak słaby). Sam na szczęście mam konsolę, bo na moim złomie nie ma co liczyć na uruchomienie tej gry :) Życzę, żeby wszystkim Mafia II działała jak najlepiej.
A na moim laptopie pójdzie mafia2 :?:
AMD Turion 64 mobile 2x 2200 MHZ
Geforce 8600M GS 512 MB
Ram 4GB
Czy raczej marne szanse
Windows 7 ultimate 32 BIT

GTA 4 poszło na średnich
Mój sprzęt to AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.01 GHz,200 GB RAM
Chciałem zapytac o waszą opinię czy to jest dobry sprzęt czy może nie ;-)
Pozdrawiam Sollozzo !
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
http://mafiatown.gram.pl/news.php?readmore=550 :mrgreen:

Sądzę, że chyba temat się skończy :-) Albo pójdzie do śmieci ;-)
Jak ty gościu masz 200gb ramu to szacun w takim razie,lol.
Live or die - make your choice...
Salwik napisał(a):
Jak ty gościu masz 200gb ramu to szacun w takim razie,lol.

Sorry Salwik 2GB Ramu :lol:
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Mam pytanie . Czy będę widział te wszystkie efekty fizyki PhysX na Nvidia GTX 260 ? Bo nie dawno kupiłem właśnie kompa i nie chciałbym być rozczarowanym :( A i czy gra będzie spokojnie chodziła ? Jakby co mam procka Intel Core i5 3.33 GHz .
Na każdej karcie od GF 8xxx będziesz widział te efekty, o ile je włączysz.
Błagam, niech ktoś z Was się wkradnie do 2K Czech, zagra w Mafię 2 i powie jak gra działa na 2-rdzeniowym procku! :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)