Wrażenia po pierwszym gameplay'u

Troszkę ta krew wygląda jakoś nierealnie...
Obrazek
Dżizys... faktycznie, to nie zostało wklejone, nie zwróciłem na to uwagi... oh my god.. kolejna rzecz oprócz wnętrz aut i wybuchów, do której się przyczepie.. hektolitry krwi.. Tyle krwi co z niego poleciało to 5 albo 6 ludzi oddaje na pobieraniu...
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Tak, jest tak jak się obawiałem. Mafia II nie będzie taka fajna jak byśmy wszyscy chcieli. Nie wiem czy mam się już z tym godzić czy trochę poczekać. Czuje się źle. No i te tłumaczenie. "To była zła wersja pokazana, niedopracowana."- czy coś takiego. Błagam, mnie to jakoś nie przekonało. Kto daje niedorobioną wersję gry na E3?! To będzie największa klapa 2010...
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Han27 napisał(a):
Kto daje niedorobioną wersję gry na E3?! To będzie największa klapa 2010...

A ja zapytam inaczej. Kto na targach pokazywałby w 100 % dopracowaną grę :?: Taka gra wędruje do sklepów a nie na prezentacje :!:

Przypominacie sobie system jazdy z pierwszego gameplaya :?: Porównajcie go sobie z tym który można zobaczyć na filmiku z targów E3. Każdy spostrzegawczy człowiek dopatrzy się, jak bardzo zależy panom z dawnego Illusion aby dogodzić każdemu, najbardziej wymagającemu lub jak kto woli, marudnemu graczowi.

Cofając się nieco w czasie. Tworząc "jedynkę" nie chcieli brnąć dalej w coś z czego nie byli by do końca zadowoleni. Nie poszli na łatwiznę. Stworzyli od podstaw nowy silnik, który poradził sobie z ich wcześniejszymi założeniami. Dzięki czemu zostawili konkurencje daleko, daleeeko w tyle.
Han27 napisał(a):
To będzie największa klapa 2010...

Nawet tego nie skomentuje...
muore il bandito, la mafia vive
Han spokojnie - nie po to przełożyli premierę o prawie rok, żeby teraz siedzieć z założonymi rękami...rdzeń samej gry jest już gotowy, a teraz będzie czas na poprawianie picowanie itd. BĘDZIE DOBRZE ;-) ja w nich wierzę :!:

Poza tym pamiętajmy, że to była wersja z Xboxa 360, a gra ogólnie ma lepiej wyglądać na PC.
Han27 napisał(a):
To będzie największa klapa 2010...

Też się tego obawiam.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Właśnie przestawili datę, bo chcą bardziej udoskonalić gierkę :oops:

//100 post :-o
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Troszkę ta krew wygląda jakoś nierealnie...

Wygląda jak sieć spidermana...
Albo jak by ketchup na niego wylali...
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Albo jak by ketchup na niego wylali...

Może pepsi, mentosy i ketchup? :-P
Mentosy + Cola krwista.

//Zakończmy już nasze pogaduszki :lol:
Obrazek
Co do tego gameplaya, to jedna rzecz rzuciła mi się w oczy. Twórcy unikali w nim kolizji. Była tylko jedna stłuczka, jak uciekali przed policją, ale to takie maleństwo było. Nie wiem, czy to był specjalny zabieg, czy tak wyszło przez przypadek. Ja bym stawiał na to pierwsze. Moim zdaniem nie dopracowali jeszcze systemu zniszczeń.
Obrazek
hm, ciekawe... 97% ludzi by na to nie wpadło.
chociaż z drugiej strony... nie wiem co o tym sądzić :-|
Blitzkrieg1410 napisał(a):
hm, ciekawe... 97% ludzi by na to nie wpadło.
chociaż z drugiej strony... nie wiem co o tym sądzić :-|

Doprawdy??
A ja myślę, że skoro robią gameplaya to chcą pokazać jazdę z jak najlepszej strony. Kto by chciał oglądać jak Vito jedzie na misje i co ulice rozbija auto lub wali w budynek. Bezsens...
muore il bandito, la mafia vive