Wrażenia po pierwszym gameplay'u

Mnich napisał(a):
Blitzkrieg1410 napisał(a):
hm, ciekawe... 97% ludzi by na to nie wpadło.
chociaż z drugiej strony... nie wiem co o tym sądzić :-|

Doprawdy??
A ja myślę, że skoro robią gameplaya to chcą pokazać jazdę z jak najlepszej strony. Kto by chciał oglądać jak Vito jedzie na misje i co ulice rozbija auto lub wali w budynek. Bezsens...

Niekoniecznie bezsens. Ja wręcz krzyczałem do monitora by się w coś wwalił byleby zobaczyć system zniszczeń. Bezsensem jest wczuwać się w misję, wiedząc, że jest to tylko robione na pokaz.
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Han27 napisał(a):
Niekoniecznie bezsens. Ja wręcz krzyczałem do monitora by się w coś wwalił byleby zobaczyć system zniszczeń. Bezsensem jest wczuwać się w misję, wiedząc, że jest to tylko robione na pokaz.

A gdybyś był sławnym producentem samochodów, i w telewizji puszczanoby reklame twojego pojazdu.
Chciałbyś aby każdy zobaczył jak pięknie można rozwalic ten samochód? To naprawde bezsens ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Też mi się to rzuciło w oczy. Ja stawiam na to, że nie dopracowali systemu zniszczeń.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Mnich napisał(a):
Han27 napisał(a):

A gdybyś był sławnym producentem samochodów, i w telewizji puszczanoby reklame twojego pojazdu.
Chciałbyś aby każdy zobaczył jak pięknie można rozwalic ten samochód? To naprawde bezsens ;-)

Nie mam pojęcia jak to ma związek. Ale dobra niech Ci będzie... chociaż dobry system zniszczeń jest powodem do dumy.
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
To już kolejny gameplay, na którym widaj jak denne są wybuchy. :cry:
Oni chyba jednak ukrywają niedopracowany system zniszczeń, betatester zwalniał nawet jak miał wolną drogę.

Mnich napisał(a):

Myślisz, ze to lobby producentów samochodów zabroniło twórcom pokazywać system zniszczeń? :-P
W ostatnim gameplay'u stłuczki były:

Obrazek

ale ja tam nie zauważyłem żadnych zniszczeń, typu: wgniecenia, stłuczone lampy itp. Być może do prezentacji jeszcze nie wrzucili modelu zniszczeń.

Czego jestem pewien to to, że kuleje nadal model fizyczny:

Obrazek

Ten stojący arsenał razi w oczy...
wojtas022 napisał(a):
Obrazek

Ten stojący arsenał razi w oczy...

Więc przesunięcie premiery powinno jednak nas cieszyć. Mnie bynajmniej cieszy.
Obrazek
Grisha napisał(a):
Więc przesunięcie premiery powinno jednak nas cieszyć. Mnie bynajmniej cieszy.

Oj tak :!: Przesunięcie premiery to dobre posunięcie...widać, że gra wymaga jeszcze dopracowania. Ten blisko rok (zależy jak liczyć ;-) ) powinien wyjść produkcji na dobre.
No czyli poruszyłem ciekawy temat i jeszcze miałem rację :P Całe szczęście że przenieśli premierę uff
Obrazek
Zapewne zacznie się rok 2010 i powiedzą nam, że wyjdzie dopiero pod koniec tego roku :lol:
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Zapewne zacznie się rok 2010 i powiedzą nam, że wyjdzie dopiero pod koniec tego roku :lol:

Nawet tak nie mów.
Mogliby zatrudnić na okres do wyjścia gry trochę ludzi, przynajmniej ze 2 razy tyle co jest, żeby nadgonić z pracami.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Myślisz, ze to lobby producentów samochodów zabroniło twórcom pokazywać system zniszczeń? :-P

Nie...ale lepiej pokazać dobrą jazdę niż napierdzielanie w ściane...czyż nie tak?
Mnich napisał(a):
Nie...ale lepiej pokazać dobrą jazdę niż napierdzielanie w ściane...czyż nie tak?

Szczerze mówiąc: nie. Osobiście wolałbym model zniszczeń. To jest gra, a nie reklama.
Han27 napisał(a):
Mnich napisał(a):

Szczerze mówiąc: nie. Osobiście wolałbym model zniszczeń. To jest gra, a nie reklama.

Heh...może ty lubisz tak grać i patrzeć jak rozwala się pojazd. Ja lubię taki styl, jaki został pokazany na gameplayu.
Mnich napisał(a):
Han27 napisał(a):
Mnich napisał(a):

Heh...może ty lubisz tak grać i patrzeć jak rozwala się pojazd. Ja lubię taki styl, jaki został pokazany na gameplayu.

Nie ma sensu kontynuować tej dyskusji. Koniec off topa. Jeśli chcesz to mogę Ci wyjaśnić o co mi chodziło. Moje gg to 11787463