Hmmm trudno mówić cokolwiek o tych screenach :) Wszystkie ujęcia widzieliśmy w gameplayu z E3, ale mimo wszystko.
Pierwszy screen: nic szczególnego oprócz omawianej wcześniej grafiki, w miarę dobrze wykonanych samochodów (oprócz wnętrza, o czym wspominałem wyżej), ciekawych reklam, zimy i widoku całego horyzontu. Co jeszcze hmm.. komputery ucierpią.. xD Skoro ten z E3 miał spadki FPS-ów to matko święta
Co trzeba będzie zrobić, żeby to wszystko płynnie chodziło... "The enemy is at hand - Join the army" hahahah
Drugi screen: Wojtku, tą krewkę chyba Ty dodałeś prawda :D ? po takim rozbryzgu nie mamy czaszki
Bardzo podobają mi się efekty, kiedy ostrzeliwujemy samochody. Do wybuchów doczepiłbym się o realizm, a raczej coś, co z realizmem ma mało wspólnego. Fajnie będzie postrzelać z tej maszynki.
Trzeci screen: Ucieczka po misji z grubasem. Ludzie z parasolami, ciekawe. Czapka faktycznie kozacka. Podobają mi się wcześniej wspomniane odbicia okolicy w oknach.
Czwarty screen: Już od dawna chciałem o tym powiedzieć. Ta egzekucja wygląda dosyć śmiesznie. Nie dlatego, że budzi grozę i pewnie nie jednemu nastolatkowi nie pozwoli spać, ale dlatego, że przesadzili z krwią. Musieliby walić do niego z 3 tommy gunów i z 2 coltów na raz, żeby osiągnąć taki efekt w rzeczywistości. Stanowczo, za dużo krwi.
Pozdrawiam