Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

Uwielbiam tę sygnę. Własny userbar i świetne cytaty. Pamiętam, że pytałeś mnie o zdanie tuż po zrobieniu ;-) 11/10, bo jest tam też post mojego idola. Tak się po jednym cytacie zastanawiam, że temat "Piosenka która cię kręci" powinien się nazywać "Pom, pom, pom" ("Keny keczułoki, anułoki" mogło się już znudzić) :D

Tak dla informacji. Napisem "Piszę niepoprawnie po polsku" pozdrawiam wszystkich, którzy piszą poprawnie. Nigdy nie lubiłam takich sygnatur (ale o tym być może się wkrótce wypowiem).
Obrazek
Lubiem sygnaturki z napśem piszem dobrze (lub niedobrze) po polskiemu.

9/10.
Za mało...
5/10.
Obrazek
Moja ulubiona,a zarazem najsmutniejsza scena.Mogłeś zrobić to na czarno-białym,ale sepia też może być ;-)
8/10
Obrazek
nie lubie "bohaterów" wiec 2....

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Oprócz gifa nic specjalnego ta sygnaturka nie przedstawia, o poprawnej polszczyźnie to ściągnięte od Kasi (o niby nie poprawnej ofc). Ale za świetnego gifa dam Ci 6 :))
Hmm... banner i adres wrzuty, "bohaterów" nie bardzo lubię, daję 4/10 za to pierwsze.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
O ile się nie mylę,to ujęcie z misji 5-Piła.Nienawidzę jej :-> A za ten podpis dam jeszcze 5/10
Obrazek
No to od początku. Ten gif z ludzikiem kojarzy mi się z Rnakim, miał podobny. Poza tym bohater, których już pełno, ale tu jednak jest niezły cytat. Dam 6 :)
Obrazek
Bardzo mądre słowa 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Ten tekścik:świetne :mrgreen:
I piszę poprawnie po polsku,więc 10/10
Obrazek
Herosi MT + Userbar`y. Bardzo ładnie się komponują, pomysł dobry. Nie mam więcej do powiedzenia - 10/10:)
Obrazek
ObrazekPiszę poprawnie po polsku (chyba)
Userbary i stare jak świat "Piszę poprawnie po polsku" - niby nic wielkiego, ale z tej racji że jest tam jeden userbar jednego zespołu to dam 8/10

@UP: Co do Herosów MT to nie powiedziałbym czy taki dobry pomysł miał Soberat ;-) Chodzi o pomysł (on będzie wiedział :D)
Tak wiem wiem.Ale jak już nie masz to "pożyczyłem" :-P
Do rzeczy:Kilka ładnych userbarów w animacji,z ładnym przejściem,link do (świetnego) profilu na last.fm
Dobrze,że nie napchałeś tego dużo.Brak zastrzeżeń! 11/10
Zmień linka do wrzutaplayer.pl , jest nowa strona :P
Obrazek
Lubię rzeczy z serii "My Heroes". I też piję pepsi. Ale i tak 6/10
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)