Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

Troszkę wzruszający cytat :-) 8/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Hehe,coś al'a WTF?I monotonne Piszę poprawnie po polsku.Ale za obrazek dam 8 :mrgreen:
Obrazek
Kiedy widzę posty Sorbeta, to myślę o Las Vegas, o choince bądź o dyskotece - ciągle coś miga tu i tam. Oczopląsu można dostać. Dam 6/10, bo na pewno było przy tym sporo pracy.
Obrazek
Skądże. :-) Parę minut na userbars.org i parę minut używania GIMP-a :-P
A Twoja sygna jest ładnie zrobiona.Ten kapelusik i dużą czcionką Twój nick.hmmm.. :mrgreen: 9
Obrazek
Jako że ja byłem pomysłodawcą Herosów MT, to wypowiem się na temat sygnaturki Soberata.
Wykonanie muszę powiedzieć słabe, ramki cytatów wycinane nie dokładnie, jak na pracę w GIMP-ie mogłeś być troszkę dokładniejszy.
WZÓR:

Co do userbarków to nie wypada oceniać, bo jak napisałeś wyżej to kilka minut szukania i sklejone w gif-a.
Ogólnie praca niezbyt rewelacyjna jak na robotę w tym programie. Dam na zachętę 6/10
Zmieniający się userbar w słabej jakości, playlista last.fm (zakładam że to ulubione kawałki) w czarno-czerwonej kolorystyce (moja ulubiona). 8/10.

PS. Zespół z mojej sygnatury to Linkin Park.
Sygnatura jest OK ,a tak poza tym to lubię Linkin Park i za to daje 10/10
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Sygnatura z identyfikatorem MyGamerCard.net (z avatarem Vito), jednak to trochę mało, 7/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Vito strzelający z pistoletu. Może być. Dam 8/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Śmiechowy taki, dam 8 :mrgreen:
Cytat Dariusza Szpakowskiego i standardowe "piszem poprawnie po polskiemu". Trochę mało, przydałby się jakiś obrazek ;-) 8/10.
8/10 :D Linking Park ogolem gdybys nienapisal niepoznalbym tego zespolu
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Czas na odświeżenie :)
Cytat z Mafii2, misji, w której zabijaliśmy grubasa w okularkach. Daję 7/10
Całkiem fajna, ale nie w moim typie, dam 6,5/10
Obrazek
Fajna dupa, ciekawe jakie ma cycki :D 10/10