Pomoc z modami

jestem nowym użytkownikiem i nie wiem gdzie wrzucic ten temat ale jest on związany z modami wiec chyba tutaj otóż mam pewną prośbę otóż chciał bym pobrac mody do gry mafia ale download z mafia town nie działa wiec mam prosbe czy ktos mogl by sciągnąć kilka modow ze strony http://mafiascene.com/ i wrzucic je na rapidsahre próbowałem się zarejstrowac ale nie dostaje e-maila z potwierdzeniem rejstracji był bym bardzo wdzieczny
na tej stronie masz pare modów: http://www.mafiacenter.cz/mafia1_en/mody.html
i nie trzeba się rejestrować...
wielkie dzieki bardzo mi pomogłeś jeszcze raz dzieki :-D
Napisz co Cię konkretnie interesuje ;)
krystian podal dobrą strone ale chcial bym jeszcze kanals bomb mod i alive mod mam jeszcze jedną prosbe czy ktoś mógł by mi powiedziec jak odpalic Bodyguard Mod v4.44 był bym bardzo wdzieczny
Trzymaj.

Przy okazji witam wszystkich...
Panie majorze! Wroga piechota z wsparciem czołgów nadciąga z południa, ping 15!
a mógł by mi ktoś powiedziec jak zainstalowac ten bod (Kanals Bomb Mod) i oco w nim chodzi
Ściągasz i nie wiesz co ściągasz? :roll:

Jak w większości dodatków, pliki, które się pobrało należy nadmienić na te, które są w folderze z grą. Wcześniej musisz wypakować pliki gry tym programem, ale to chyba wiesz ^^.

A tak w ogóle to plik ReadMe znajduje się w paczuszcze z modem. Jest po angielsku, ale od czego są słowniki? ;-)
dzieki ale powiesz mi jak odpalic bodyguard mod 4,44v czy chodzi on z polską wersją językową i z wersją 1.2 mafi
Mod działa z angielską wersją językową, instalacja nie powinna Ci sprawić problemów bo jest w formie zwykłego instalatora.
wiem zainstalowałem lecz mam polską wersję wiec nie pogram
czy ktos zna bodyguard mod albo coś podobnego tak by chodiło na polskiej wersji i na wersji 1.2 mafi??
Tommy Angelo111333 napisał(a):
wiem zainstalowałem lecz mam polską wersję wiec nie pogram

Pograsz, jeśli skasujesz folder tables.
dzieki mafioso a jak odpalić bodyguard mod 4.44v? bo klikam na ikonke i nie odpala sie
wie ktos jak w modzie kanals bomb mod zdobywac bomby?