Pomoc z modami

na bar mafieuso masz alive mod 1.6 nie pamiętam czy to była ta strona ale jeśli znajdziesz alive mod i prubujesz zainstalować więc hasło to Alive mod v.16

// Kolego, do kogo ty to piszesz? - M.
Witam.
Mam problem ze Snow modem. Ponieważ mam ver. Niemiecką Snow moda tak się ściągnęło musiałem zmieniać nazwy folderów z :Schneesound na Sounds i ze schneegrafik (chyba)na bodajże Tables. Istnieje jeszcze folder Schneemod ale jego o ile pamiętam się nie ruszało. Rok temu spędziłem nad tym sporo czasu i wkońcu na jakiejś stronce znalazłem podmianke nazw tylko ze teraz oczywiscie tej stronki nie da sie znalezc nigdzie;( I zapomniałem na jakie nazwy się zmieiało te foldery.:/
Może ktoś z was miał podobny problem? Dodam że jak zmienię na sounds to muzyczka jest ale śniegu i innych nie ma.

Pozdrawiam.
Najprostszym sposobem rozwiązanie tego problemu będzie pobranie Snow Mod z downloadu MT. Tam masz gotowy instalator. ;-)
A ''schneegrafik'' to będzie raczej folder MAPS. ;-)
Oczywiście teraz wszystko działa:) Jak widać jestem za głupi żeby na to wpaść a było to chyba oczywiste.
Dzięki wielkie za pomoc.
Pozdrawiam
Witam jeszcze raz zwracam się o pomoc.
Zainstalowałem snow mod pobrany z Waszej strony ale nie mam pojęcia jak go odinstalować. Trzeba przeinstalowywać grę?

Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam.
Skatedog napisał(a):
Witam jeszcze raz zwracam się o pomoc.
Zainstalowałem snow mod pobrany z Waszej strony ale nie mam pojęcia jak go odinstalować. Trzeba przeinstalowywać grę?

Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam.

Jeżeli był instalator to powienien być deinstalator, chyba że wypakowywałeś jakieś pliki np. do folderów maps itd, wtedy należy usunąć te foldery.
muore il bandito, la mafia vive
Z naszymi instalatorami nie ma deinstalatora ze względu na specyfikę modyfikacji. Usuń wszystkie foldery w katalogu Mafii oprócz savegame i XTRAS (jeśli masz grę z Kolekcji Klasyki).
Witam mam pewien problem z modem (Airplane Mod).

Pare razy go ściągałem i nic!!!!.

Przy instalacji wszystko idzie jak po maśle tylko potem......

Uruchamiam grę i....

chciałem się przelecieć samolotem a tu..... nic!!!!!!!!!!

na każdym modelu samochodu jest ok.25-30 paplanin tego typu

(3ds;lassie3d;acces3ds)itd.

Niewinem czy mam zjechany komputer czy grę czy ten MOD jest zjechany.
Proszę o odpowieć.
Mam pytanie jak wgrać do mafii CityBars mod 1.0
W katalogu gry wklejasz wszystkie foldery modu. Jeżeli mod nie chce działać, wtedy zajrzyj to tego tematu masz-problem-z-modem-najpierw-przeczytaj-to-t31.html :->
czy ten mod działa na kk? :-?
Który? Jeśli ci chodzi o CityBars to tak.