Pomoc z modami

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=heCI-sltbMc&feature=related[/youtube]
Nie wiecie czego on użył do dowolnego ustawiania kamery?
Free Camera?
nieeeeeeee, popatrz na pierwsze pięć sekund, we free camera tak nie zrobisz. Nie da się chodzić tommym.
mam poważny problem!nie wiem na jakie foldery wrzucić mody(przy instalacji) z góry dziękuję.ps.odpowiedzią bedzie jeśli odpowiecie np.
-ikarus(po nazwie moda nazwa foldera\folderów)
oskar napisał(a):
odpowiedzią bedzie jeśli odpowiecie

Masło maślane.

Przy prawie każdym modzie masz plik ReadMe. Przeczytaj go, a będziesz wiedział gdzie co wrzucić.
sprawdzałem i nie ma żadnego ReadMe :cry:
Powiedz, jakie są nazwy tych plików, to może uda nam się je dopasować :roll:
ikarus mod 2
airlplane mod
city bars mod
charackters HQ mod
modern mod
mafia clasic mod deluxe
magic bullet
Krystian napisał, żebyś podał nazwy plików z IkarusModa.
aha już
modele nowych samochodów,muzyka,tekstury,budynki,dzwięki i to metro też trzeba dać do foldera?
Czy możesz podać oryginalne nazwy plików i folderów?
dobra sam sobie poradze spadam stąd
Skoro Ty nie możesz nam pomóc po prostu podając nazwy plików i folderów, to i my nie możemy pomóc Tobie.
Mam jedno pytanie. Nie będę zakładał nowego tematu, bo jest związane z modami. Nie interesuje się modami za bardzo, a chciałbym wiedzieć jak zainstalować mod.
Power napisał(a):
Mam jedno pytanie. Nie będę zakładał nowego tematu, bo jest związane z modami. Nie interesuje się modami za bardzo, a chciałbym wiedzieć jak zainstalować mod.

Ściągasz ten plik i wklejasz do folderu, w którym masz zainstalowaną Mafię.
Potem ściągasz dany mod, a z folderami o nazwach "mission" i "maps" (itp. pochodzące z modu) postępujesz tak samo, jak z tym plikiem, który podałem n początku.

btw.

Mafioso napisał(a):
Masło maślane.

"scałkować całkę" - to akurat nie jest masło maślane :-P

// Dobrze :D - M.