Pomoc z modami

Tommy Angelo111333 napisał(a):
dzieki mafioso a jak odpalić bodyguard mod 4.44v? bo klikam na ikonke i nie odpala sie

Instalujesz gdzieś bodyguard mod, potem otwierasz ten folder i musisz przekopiować z niego pliki do katalogu, w którym masz zainstalowaną Mafię :roll: Po prostu robisz "kopiuj" i "wklej" :-P , a jak będzie napisane, "czy chcesz zamienić ten folder na następujący" (tak się wyświetla, gdy są 2 foldery o tej samej nazwie) to musisz po prostu zamienić, czyli kliknąć "tak" (to tak, gdybyś miał jakieś wątpliwości ;p )

I musisz usunąć też folder "Tables"

Mi jakoś ten mod działa :-|

edit: :shock: no nie dokońca tylko "kopiuj" i "wklej" ;o bo to, co jest w folderze "maps" modu musisz wkopiować (dodać) do tego samego (o tej samej nazwie) folderu w katalogu gry...
a jak zainstalowac odpalic i zdobywac bomby w kanal bomb mod?
jak by co sciagałem z downloadu Mafia Towm (kanal bomb mod)
Nie dubluj postów. Jeśli ściągnąłeś od nas mod powinien mieć instalator. Najlepiej wklej readme.
zainstalowałem ten mod do folderu z grą i nie wiem co teraz sorka za dublowanie postów
Sorki chłopaki ze w tym temcie ale nie chciałem nowego zakładac. Posłuchajcie ponieważ powoli kończy się nam zima to i przydało by się zmienić klimat gry. Widziałem na necie patcha który zamieniał mafię w bardziej tropikalne klimaty. Ktoś może ma aktywny link do takiego moda ?? Bardzo bym prosił o podanie bo jakoś znaleźć nic nie mogę.
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
SharkY napisał(a):
Sorki chłopaki ze w tym temcie ale nie chciałem nowego zakładac. Posłuchajcie ponieważ powoli kończy się nam zima to i przydało by się zmienić klimat gry. Widziałem na necie patcha który zamieniał mafię w bardziej tropikalne klimaty. Ktoś może ma aktywny link do takiego moda ?? Bardzo bym prosił o podanie bo jakoś znaleźć nic nie mogę.

http://barmafia.free.fr/dlm/download2.php?id=410
o to ci chodzi :roll:
Ej no dzięki :) Bez jaj :P Jak wchodziłem na niego wcześniej pokazywało mi błąd 404 czy coś takiego. Dzięki Ci wielkie
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
jak odinstalować mody? :?:
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
don napisał(a):
jak odinstalować mody? :?:

usuń foldery sounds, missions i maps z katalogu gry ;p
mam kłopot od instalowałem mod i zostały modele budynkuw, broni i samochoduw :cry: pomocy :-(
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Czyli nie odinstalowałeś.
odinstalowałem tylko zostały te modele bez barw
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Czyli pewnie usunąłeś jedynie folder Maps. Aby w 100 % odinstalować mod, należy usunąć wszystkie foldery oprócz Savegame i XTRAS.
dosłownie wszystkie :shock:

bo mysle że rozwale gre i kaput :cry:

/Człowieku zlituj się, albo ściągnij Firefoxa, podkreśla błędy. Acozz :*
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny