matek18x napisał(a):
Ja tylko mam pytanie? Czy strój Tomiego będzie taki sam jak w zwykłej mafii czy inny ?
Oczywiście.
Hanys napisał(a):
Zgłaszam swoją kandydaturę ;)
Mogę robić reklamy/plakaty/tekstury na budki telefoniczne itd.. Znaki drogowe też :)
Trzeba ustalić gdzie zmienimy tylko tekstury, a gdzie całe modele. Na przykład w znakach drogowych, budce telefonicznej zmieniłem całe modele. Domy jednorodzinne na pewno będą zmienione (na prl-owskie "kostki"). Na razie przydałoby się dodać plakaty na np. drewniane płoty. Zmienić tekstury kamienic. Pojeżdżę po mieście (w mafii
) i zobaczę co i jak należy zmienić. Ja osobiście nie żyłem w czasach PRL-u, więc w tej dziedzinie przydała by się pomoc starszych użytkowników
Btw: plakaty są na stronie:
http://www.polskaprl.rejtravel.pl/plakaty.htmKevin napisał(a):
[...]Być może niektórzy wiedzą, że jestem fanem motorowerów z czasów PRLu. W związku z tym narodziło się moje pytanie: czy w modyfikacji będzie dostępny chociażby jeden pojazd tego typu? Nie wyobrażam sobie odpowiedzi NIE
Oczywiście
Trzeba je tylko zdobyć lub wymodelować. Osobiście myślałem o WFM-ce lub Junaku. Jeśli ktoś widział jakiś polski (lub zagraniczny z czasów prl-u) motor do np. GTA niech pisze, bo trzeba spytać autora o zgodę na konwert
Mi wymodelowanie jednego auta zajmuje 1-2 miesiące, więc trzeba szukać innych (legalnych) źródeł.
Mam zgodę na konwert i umieszczenie w modzie Jawy (autorstwa Jamszy), ale ten motor ma 100k poly (każdy kabelek jest wymodelowany itp.) więc trzeba by go okroić i to sporo. Dla porównania mój Żuk ma 30k poly
Konwersje aut z innych gier będą chyba podstawowym źródłem samochodów. Zależy to tylko od ich autorów, czy zgodzą się na konwersję i umieszczenie w PM.