Nasza-klasa

Czy masz konto na naszej-klasie?
63% (33)
25% (13)
12% (6)
0% (0)
Liczba głosów: 52
Ja mam konto i wchodze tylko,by zobaczyć czy mam jakieś wiadomości i obejrzec foty znajomych,tyle.Ja to w sumie mam w dÓpie kto ilu ma znajomych.Wkurzają mnie natomiast ludzie,którzy wypisują jakieś pierdoły pod Imieniem i Nazwiskiem...albo PoKeMoNowE PiSMo.....
"Zabije cię twój najlepszy przyjaciel"
Obrazek
lol, rzuciłem pokebola ale odbił się od monitora :mrgreen:
Ja mam konto, ale chyba usunę, bo z tego portalu zrobił się jeden wielki b*******.
Kuźwa!
Nie usuwaj! :-D

Ja to mam konto tam, żeby jak coś to mieć kiedyś kontakt ze starymi znajomymi i Wam też radzę tak traktować ten portal ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Jestem zaciętym przeciwnikiem portali społecznościowych.
Może i założenia są dobre, po prostu ludzie się do niej nie nadają.
Tak, jak komunizm był utopijnym systemem - gdyby ludzie byli inni, to kto wie...
To, co Wy nazywacie "wyścigiem szczurów" wymyka się spod kontroli.
Niestety, uległem i założyłem naszą klasę - żeby móc lepiej ugadać się w sprawach organizacyjno-zakończeniowych. Szkoła.
Nie zapraszam nikogo do znajomych. Mam 16 i tylko dlatego, że każde z nich prawie strzeliło focha gdy odrzucałem.
Mam również zdjęcie - avatara z faceyourmanga.
Gdy tylko liczba mych znajomych przekroczy 100, biorę i kasuję to cholerstwo - słowo honoru.
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść,
Czeluść zaczyna patrzeć w Ciebie." - Fryderyk Nietzsche
eagle napisał(a):
Jestem zaciętym przeciwnikiem portali społecznościowych.
Może i założenia są dobre, po prostu ludzie się do niej nie nadają.
Tak, jak komunizm był utopijnym systemem - gdyby ludzie byli inni, to kto wie...
To, co Wy nazywacie "wyścigiem szczurów" wymyka się spod kontroli.
Niestety, uległem i założyłem naszą klasę - żeby móc lepiej ugadać się w sprawach organizacyjno-zakończeniowych. Szkoła.
Nie zapraszam nikogo do znajomych. Mam 16 i tylko dlatego, że każde z nich prawie strzeliło focha gdy odrzucałem.
Mam również zdjęcie - avatara z faceyourmanga.
Gdy tylko liczba mych znajomych przekroczy 100, biorę i kasuję to cholerstwo - słowo honoru.

Dobry portal nie jest zły, no jak patrzysz przez pryzmat Epulsa to każdy jest zły, jednak za parę lat kiedy będziesz chciał sobie przypomnieć kumpla któremu kradłeś kanapki w podstawówce to będziesz się uśmiechał do loga naszej-klasy.
Nasza-klasa.pl = [powoli] Fotka.pl
Mam konto, ale dzisiejsze NK to nie to co stare. Teraz trzeba praktycznie za wszystko płacić np. żeby wiedzieć kto odwiedził twój profil czy żeby zwiększyć transfer zdjęć. Zgadzam się co do tego wyścigu szczurów. Jak zakładałem konto w mojej klasie było zaledwie 5 osób, aktualnie jest 23. Jak zaczęli zakładać to rozmowy o NK typy liczba znajomych trwały ciągle.

PS Jakby co to możecie mnie wrzucać do znajomych. Adres mojego kontahttp://nasza-klasa.pl/profile/13603818
Mafia rządzi tym miastem
Jakby ktoś chciał mnie zobaczyć :-D
Kod:
http://nasza-klasa.pl/profile/9104665
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Ja mam, ale po gimnazjum chyba wyp13rd0l3 w kosmos.
Od paru dni Logo Naszej klasy jest rozkradane, zapewne jest, to nawiązanie do niedawnej kradzieży napisu z obozu w Oświęcimiu.
Dokładnie od trzech dni, logo powoli znika.
Obrazek
Grisha napisał(a):
Od paru dni Logo Naszej klasy jest rozkradane, zapewne jest, to nawiązanie do niedawnej kradzieży napisu z obozu w Oświęcimiu.

Coś ty, ta kradzież to tak delikatna sprawa, że NK nie śmiało by tego kopiować. Sądzę, że to się wiąże z nowym logiem naszej-klasy.
Acozz napisał(a):
Grisha napisał(a):

Coś ty, ta kradzież to tak delikatna sprawa, że NK nie śmiało by tego kopiować. Sądzę, że to się wiąże z nowym logiem naszej-klasy.

Bardzo prawdopodobne, ale przyznać trzeba, że nie trafili trochę z tym pomysłem. :mrgreen:
Obrazek
Bardzo bezmyślne z ich strony. Swoją drogą to też ściągnięte za logiem Google które co chwile jest zmieniane w taki "historyjkowy" sposób.