Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Moto i Foto

Audi TT Quattro Jahrgang 2000
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Dokładnie. Zadajesz.
Obrazek They never fight alone...
Obrazek
Model marka i rok wydania pierwszego takiego egzemplarza.
Obrazek
Prototyp (i pod tego zacznijmy) FSO 1.2 z 1981 roku.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Niestety nie, ale podpowiem, że jest to Fiat
Obrazek
http://www.auta-prl.pl/index.php?page=prot_fso
Jak znajdziecie w tekście tytuł "1.2" to będzie taki aparacik, klikamy i mamy identyczne zdjęcie. Poza tym do '81 czy '82 roku FSO robiło np. Dużego Fiata pod nazwa Polski Fiat, potem FSO. Więc nie rozumiem, w czym tkwi błąd mojej odpowiedzi. Poza tym zacząłem od nazwy prototyp. A nie wiem, czy dozwolone sa "prototypy". Ale jak tak to OK.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
A tak, miałeś rację, przepraszam cię.
Zdjęcie brałem z tego samego artykułu, ale widocznie jestem na tyle ślepy, że uwagę zwróciłem na inną nazwę, nie czytając całego tekstu. Zadajesz.
Obrazek
PS. Jednak prototypy sa dozwolone ;) Ale to co teraz pokażę to nie prototyp lecz...

Obrazek

:-D
Obrazek
Skoda 120 L
Obrazek They never fight alone...
Auć! To nie to. Myślałem, że będzie prostsze.
Obrazek
YYY... Kamil jak mogłeś się z tym pomylić? :- .

To Wartburg 1.3 z Silnikiem VW Golfa (lub Polo). (1988) :-)
Obrazek
Zadajesz.
Obrazek
Coś tak łatwego że aż żal patrzeć ale dobra, zadam ;-)

Obrazek
Obrazek
Ford Mustang, chyba jeden z nowszych modeli.
Obrazek
Tak to Ford Mustang 2010 ;-)
Obrazek