Przetestowałem moda i szczerze to jestem średnio zadowolony. Pomysł super, aczkolwiek kilka rzeczy nie zostało dobrze przemyślanych.
Podczas gdy wybrałem trzech gangsterów, dwóch poszło za mną zaś trzeci lekko podszedł do mojej postaci po czym się zatrzymał i już dalej za mną nie ruszył. Jest to spowodowane pewnie tym, że się zablokował o inne postacie. Tak jak podejrzewałem, wiele interaktywnych postaci w małej przestrzeni to średni pomysł
Lepiej, gdyby werbować ich bezpośrednio z ulicy.
Drugą już nieco drobniejszą sprawą jest znacznik życia bandziora. Jest na nim wizerunek Paulie'go, ponadto nawet gdy wybierzemy kilku i tak pozostaje cały czas jeden znacznik. Nie lepiej gdyby go po prostu nie było wcale?
Szef jak to szef, ale takiej armii to również powinien być uzbrojony nie byle w co. Zamiast stać jak ta *** kiedy go atakujemy, powinien natychmiast poczęstować nas ołowiem ze śrutówki. Podobnie z gangsterami, gdy ich atakujemy nie powinni być już po naszej stronie
Małe też rozczarowanie ceną za gangstera. 1000$ możemy zarobić zabijając dwóch konkurencyjnych na ulicy lub przekraczając prędkość 100 km/h przez 10 sekund. Cena usług takiego Pana to powinno być nie więcej, nie mniej jak 5000$
Sorry że tyle narzekania, tym bardziej że na chwilę obecną sam bym tego nawet nie umiał zrobić, ale uwielbiam mieć produkt dobrze wykonany i sprawiający frajdę
Z brązową Celestą fajny pomysł. Ogólnie tyle parkingów w Mafii jest pustych, dobrze by było chociaż po jednym lub dwa auta tak postawić bynajmniej na większości z nich