Mafia TCOLH Mini Army mod

Errrr... nie działa.
Spróbuj coś takiego

1.Włącz BSV jako administrator
2.Daj jakiś nowy skrypt
3.Włącz Mafię jako administrator i sprawdź czy działa.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Tommy Gun napisał(a):
Daj jakiś nowy skrypt

Wiem w czym problem.

Nie działa.
W takim razie możesz spróbować ściągnąć inny BSV.
~Mahatma Gandhi
Nie działa tylko dlatego bo nie umiem włączyć programu jako administrator :-F .
Prawym przyciskiem myszy kliknij na ikonę BSV czwarta opcja od góry powinna brzmieć uruchom jako administrator. Najedź kursorem na tą opcję, po czym wciśnij lewy przycisk myszy
Następnie postępuj tak samo z ikoną Mafii
~Mahatma Gandhi
Tommy Gun napisał(a):
Prawym przyciskiem myszy na ikonę BSV czwarta opcja od góry powinna brzmieć uruchom jako administrator.Najedź kursorem na tą opcję,po czym wciśnij lewy przycisk myszy

Tfu... Ja mam XP SP3.
Przytrzymaj klawisz Shift i kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę gry lub jej skrót, a następnie wybierz „Uruchom jako”.
Wybierz konto administratora, klikając „Następujący użytkownik”.
W razie konieczności wpisz nazwę użytkownika i hasło do konta administratora
~Mahatma Gandhi
Uruchamiam wszystko zwykłym dwuklikiem jako admin bo nim jestem.
Sorry za wprowadzanie w błąd.

MiniArmymodV5
Zmiany:
-Dodana większa ilość pojazdów na parkingach(nie sprawdzone)
-Usunięta wroga reakcja gangsterów
-usunięty Bolt Thrower z pod szpitalnego parkingu
-naprawa nieatakujących nas wrogich gangsterów z okolic boiska do football'u
-dodanie broni dla gangsterów walczących między sobą na wyspie widocznej z wieży więziennej

Link:
http://www.mediafire.com/download/wklb9 ... ymodV5.rar

Pozdrawiam BorgNine...
Nawet nieźle. O której będzie Mini Army mod v6? :-D
~Mahatma Gandhi
:-F Jutro będzie.
Nawet nieżle

Czyli działa ta większa ilość samochodów na parkingach?
BorgNine napisał(a):
Czyli działa ta większa ilość samochodów na parkingach?

Na parkingach tak, ale nie ma tego motoru z motelem, o którym pisałeś. (Na radarze jest znacznik, ale pojazdu w wyznaczonym miejscu nie ma).
~Mahatma Gandhi
BorgNine napisał(a):
A szef reaguje na wyciągnięcie broni jak na atak .

Wynajęci gangsterzy również. Nawet w ich stronę nie celowałem i tym bardziej w obecności szefa. Ale element został już usunięty, więc po temacie.

BorgNine napisał(a):
(ciekawe dlaczego nie wspomniałeś tych dwóch ambulansów pod szpitalem).

Nie wspomniałem, bo element został wykonany poprawnie. Chociaż, jeżeli chcesz, abym się czegoś na siłę przyczepił to może sposób zaparkowania :)) jedna karetka stoi prawymi kołami na trawniku, można poprawić i zaparkować jak poniższy kierowca:

BorgNine napisał(a):
Na wysepce planuję dodać jakieś wojny Gangsterów (Salieri vs Morello).

Fajny pomysł ;-) Ale mam rozumieć, że walczyliby oni ze sobą dopiero wtedy, gdy gracz się do nich zbliży na odpowiednią odległość? Obie gangi byłyby do nas wrogo nastawione?
Fajnym akcentem w tej lokacji byłoby nawiązanie do filmu "To nie jest kraj dla starych ludzi" oba gangi by się nawzajem powybijały a gdzieś po środku stałaby walizka z gotówką. Gracz po wciśnięciu PPM na walizkę otrzymałby np. 10000$ :->
Oczywiście to tylko moje pomysły i nie każdemu mogą się spodobać. Generalnie jak sam się nieco podszkolę w modyfikowaniu Mafii, wszystko sobie poogarniam, sam się wezmę do roboty ;-)

Pojawiła się nowa wersja, zatem późnej ją pobiorę i napiszę opinię.
Bolt napisał(a):

BorgNine napisał(a):
(ciekawe dlaczego nie wspomniałeś tych dwóch ambulansów pod szpitalem).

Nie wspomniałem, bo element został wykonany poprawnie. Chociaż, jeżeli chcesz, abym się czegoś na siłę przyczepił to może sposób zaparkowania :)) jedna karetka stoi prawymi kołami na trawniku, można poprawić i zaparkować jak poniższy kierowca:

Nie każdy umie poprawnie parkować(Samochody na spawnie na wyspie centralnej są zle ustawione).
Nie czepiajmy się takich drobnostek, jak auta stojące 2 cm. za daleko...

A skoro przy autach jesteśmy, to przydały by się jakieś radiowozy przy komisariacie na wyspie centralnej, albo karawan przed kościołem.

I jeszcze słówko o dużej zmianie: Myślę, że ulokowanie najemników w sklepie to niezbyt szczęśliwy pomysł.(jeden zahacza o drugiego) Moim zdaniem fajnie by było, gdybyś z moda ,,City Bars'' wyjął wnętrze klubu palermo, wstawił do swojego moda i tam ulokował najemników. Było by o wiele więcej miejsca.
~Mahatma Gandhi