Tommy Gun napisał(a):
Nie czepiajmy się takich drobnostek,jak auta stojące 2 cm. za daleko...
Heh, jeżeli BorgNine szukał zaczepki o ten element no to już na siłę ją wskazałem
Tommy Gun napisał(a):
A skoro przy autach jesteśmy,to przydały by się jakieś radiowozy przy komisariacie na wyspie centralnej,albo karawan przed kościołem.
I oczywiście jeszcze jakieś auta zaparkowane na krawężnikach w bardziej charakterystycznych miejscach, przed niektórymi przydomowymi garażami w Oakwood, czy luksusowe auta stojące przy willach w Oak Hill...
Już troszkę odchodzimy od pierwotnego zamysłu Mini Army moda Jeżeli głównym elementem tej modyfikacji będą zaparkowane samochody w wielu miejscach, chyba będzie trzeba zmienić jej nazwę.
Można podążyć w dwie strony. Zająć się teraz gangsterami i dopracować patent z nimi do w pełni grywalnego poziomu, a później zająć się modyfikacją dodającą zaparkowane auta, lub kontynuować pracę nad obecnym (zmienić jego nazwę, gdyż jej cel pierwotny koncept zszedł na dalszy plan) i pododawać wiele elementów uprzyjemniających rozgrywkę w jednym rozbudowanym modzie.
Tommy Gun napisał(a):
I jeszcze słówko o dużej zmianie: Myślę,że ulokowanie najemników w sklepie to niezbyt szczęśliwy pomysł.(jeden zachacza o drugiego) Moim zdaniem fajnie by było,gdybyś z moda ,,City Bars'' wyjął wnętrze klubu palermo,wstawił do swojego moda i tam ulokował najemników.Było by o wiele więcej miejsca.
Ja nadal uważam, że najlepszym wyjściem byłoby ich ulokowanie w kilku miejscach w Lost Heaven. Przykładowo jeden sobie stoi i pali fajkę przy Black Cat Bar, chcąc go zwerbować kilkami na niego, on bierze kasę i rusza za nami. Tak chyba byłoby najwygodniej Nikt by się nie blokował, nie trzeba by było jeździć tylko do Żółtego po bandziora itp.