Mafia 2 po polsku czyli ... po angielsku

zaczął mi się pobierać jakiś plik ważący 415mb . Czy to jest spolszczenie ?
Tak to jest oryginalne spolszczenie ze steama.
Ściąga się ciesze się,ze to naprawili.
IntelCore i7 920/GeForce GTX 295 x2,/3x2 OCZ Ram/Win 7 64-bit
a mi sie nie ściagneła polska wersja wie ktoś czemu? nie ma w właściwociach
mi sie zaczęło pobierać jak wszedłem w ustawienia steam w pobieranie=cloud i region pobierania ustawiłem na netherlands...
jest już Polski, jeżeli komuś nie chce zacząć się pobierać wystarczy wylogować się i z powrotem zalogować się na Steama.
Taka informacja dla posiadaczy wersji pudełkowych. Na plycie jest polski język, więc nie wiem po jaką cholerę trzeba ściągać prawie pół giga ze steama.
Ej na steamie jest ten 400 mb spolszcenia tylko skąd to ściągnąć
Better to die young, but with a pile of cash in your pocket.
mi samo się pobrało jak zainstalowałem gre itp ale kurcze aż ponad 400 mb to lekka przesada tren kto posiada neta mobilnego tonie za fajnie ma w tym ja tez tylko teraz gdzie to w jakim folderze jest żeby to gdzies skopiowac zeby nie pobierało 2 razy tego samego np po formacie dysku itp ??
Znalazłem pełne spolszczenie kinowe, rzeczywiście ma ponad 300Mb. Testowałem u siebie i rzeczywiście menu, dialogi i nawigacja w grze jest w jezyku polskim. Próbowałem ściągać z różnych serwerów, ale transfer był beznadziejny, znalazłem jeden dobry serwer szybko sie ściąga
Kod:
http://www.fileengine.pl/index.php?code=GSLLxbtpQ
Enzo Moore napisał(a):
mi samo się pobrało jak zainstalowałem gre itp ale kurcze aż ponad 400 mb to lekka przesada tren kto posiada neta mobilnego tonie za fajnie ma w tym ja tez tylko teraz gdzie to w jakim folderze jest żeby to gdzies skopiowac zeby nie pobierało 2 razy tego samego np po formacie dysku itp ??

masz to w katalogu z grą.
mam pytanie czemu jak pobrałem dzisiejszy update od steam'a to gra w języku polskim mi się nie włącza(czarny ekran) natomiast w angielskim bez problemu?