Mafia 2 po polsku czyli ... po angielsku

Mi nie działą spolszczenie :/ podmieniłem plik sds_pl i dalej mam wersje ang :( Co Ty zrobiłeś ?
Gangster...ja kupiłem w Media i nic...też nie ma ojczystego języka :evil:
to jak nie ma spolszczenia to zwrdzcie grę do sklepu i po proscie o zwrot pieniędzy bo to jest zwykłe oszustwo ja tak zrobię jak będzie gra nie po polsku u mnie od razu pisze do gram.pl o reklamacje produktu i tyle i wysyłam paczkę do nich w sumie 134 zł piechotą nie chodzi a jak płacę to i wymagam i nie będe niczego ściągał dodatkowego żadnych spolszczeń bo to powinno juz być w grze !!!
No :D
Ja się uczę niemieckiego, więc z angielskim sobie nie poradzę :mrgreen:
Ehhh a taki zajarany przechodziłem wczoraj 15 razy demo. Marzyłem ze dzisiaj pogram sobie z polskimi napisami a tu klops... Mam nadzieje ze szybko to naprawią.
Nie ma się co tak denerwować. Cenega już o tym wie i ma to naprawić.
No ale jednak historia Mafii II na polskim rynku nie zaczyna się za pięknie. Trzeba mieć tylko nadzieje ze to tylko małe potkniecie w miejmy nadzieje wspaniałej historii Vito która przyćmi tą z Mafii I ;)
Gangster napisał(a):
barth89 napisał(a):
Dla mnie szczerze to nie jest problem, że gra jest po angielsku, no bo sorry... żyjemy w XXI wieku. Ja gram po angielsku, jedynie żałuję, że nie zobaczę tego soczystego polskiego tłumaczenia :P Jak tylko problem zostanie rozwiązany (ciekawe jak? :D) to zacznę grać od nowa po polsku :)

Ale jest spolszczenie, kilka osób z forum je ma. Nawet Dosia92 Ci to może potwierdzić, bo on chyba to ma i gra po polsku :)

Wolę czekać na oficjalne info i ewentualny plik z Cenegi ;)

Enzo Moore --> i co Ci to da? Stracisz czas, nerwy, problem zostanie naprawiony i będziesz znów kupować grę?
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Zetrox napisał(a):
Nie ma się co tak denerwować. Cenega już o tym wie i ma to naprawić.

Mnie to gówno obchodzi czy cenega o tym wie czy nie, nie po to wywalam tyle kasy na gre by nie mieć czystej satysfakcji z polskiej wersji bo jest angielska kupuję grę w polskiej wersji i oczekuje tego ze dostane to na co wywalam tyle kasy a nie będę grał po angielsku i cześci fabuły wogólę nie zrozumiem co to kurcze jest??
Sprzedają towar który jest nie dopracowany a mieli tyle czasu na to by dograć to na perfekt!!!
Ja pobralem spolszczenie i juz mi dziala

http://www.fileserve.com/file/TZg7YaJ/Mafia 2 spolszczenie.up.dla.EXSite.pl.exe
Wystarszy usunac pliki w folderze sds_en i wrzucic tam pliki z folderu sds_pl
SteamApps\common\mafia ii\pc ( mam orginalną wersje )

Jak mi sie udało to wam też miłej gry
barth89 napisał(a):
Gangster napisał(a):
barth89 napisał(a):
Dla mnie szczerze to nie jest problem, że gra jest po angielsku, no bo sorry... żyjemy w XXI wieku. Ja gram po angielsku, jedynie żałuję, że nie zobaczę tego soczystego polskiego tłumaczenia :P Jak tylko problem zostanie rozwiązany (ciekawe jak? :D) to zacznę grać od nowa po polsku :)

Ale jest spolszczenie, kilka osób z forum je ma. Nawet Dosia92 Ci to może potwierdzić, bo on chyba to ma i gra po polsku :)

Wolę czekać na oficjalne info i ewentualny plik z Cenegi ;)

Enzo Moore --> i co Ci to da? Stracisz czas, nerwy, problem zostanie naprawiony i będziesz znów kupować grę?

Nie bedę kupował 2 razy tej samej gry po prostu poproszę o zwrot pieniędzy lub zamienienie egzemplarza na ten z polską edycją i tyle. Wóz albo przewóz i tyle nie ja stracę na tym tylko ci którzy ta gre sprzedają nie zarobią tylko będą mieć o wiele więcej problemów i tyle.
Dostaniesz i tak egzemplarz gdzie Steam ściągnie angielskie napisy. Wina nie jest po stronie Twojej płytki tylko Steeam nawalił. Każdy ma ten problem. Dadzą ci inny egz. ale po zainstalowaniu będziesz miał i tak eng napisy do czasu aż nie naprawią tego błędu. Nie wiem jak można to wytłumaczyć. Chcesz to oddaj grę i kup to samą jak naprawią ten błąd xD
Z tego co tu czytam to teraz myślę ze jednak dobrze ze ta paczka z gra do mnie nie dociera na czas bo i chyba i tak paczki tej nie przyjmę z tego co przeczytałem w zupełności odechciewa mi się grana w ta gre do tego trzeba jeszcze ściągać do tego napisy popiepszone jest to z deka ale no cóż jak by nie mogli kurwa zrobic tego wszystkiego na nośniku (dvd) sory za moje wulgaryzmy ale jak człowiek za coś płąci to i wymagać też moze.
Widzisz. Niestety za sytuację tego typu możesz podziękować wszystkim, którzy ściągają gry z internetu. To dla zabezpieczenia się przed nimi powstały takie zabezpieczenia jak steam, blokady do premiery itp. Twojej winy w tym nie ma, ale cierpisz za naród. Jak Jezus. Takie wyróżnienie. Miejmy nadzieję że steam to wszystko szybko naprawi.
Cermit69 [ gry online level: 42 - Cenega Poland ]

Głowy nie położę kiedy sprawa będzie załatwiona, ale jest to absolutny priorytet i ciśniemy, aby było to jak najszybciej się da. W momencie jak rozmawiamy cały czas aktywnie pracujemy nad rozwiązaniem.

Oczywiście, że każda wersja jest sprawdzana wcześniej, ile ze Steam tak to nie działa. Wersje testowe pod mastera działały bez problemu i były wielokrotnie testowane, ale retail (inny klucz steam) nie można było sprawdzić, gdyż globalnie odblokowywana gra była dziś.

Ustaliliśmy iż chodzi o klucze STEAM i wydawca już podjął niezbędne kroki do przywrócenia pełnej funkcjonalności językowej. Jak mówię - wracam od razu, jak czegoś się dowiem. Przepraszam za ewentualne zdenerwowanie i liczę, że sprawa szybko się wyjaśni.
K.

W MW 2 też były takie problemy ponoć. Cholerny STEAM się gubi i narzuca ENG :-?

//edit: A można w steamie wyłączyć automatyczne aktualizacje? Może wtedy nie narzuci wersji ENG?
"Next time... There'll be no next time"