Mafia 2 po polsku czyli ... po angielsku

Moim zdaniem steam to padło tak samo jak i inne zabezpieczenia tego typu łatwo da się obejść te gówno jakim jest steam i moim zdaniem łączenie gry z tym stamem to tragedia jest.
Cermit69
dokładamy wszlkich starań, aby tak było, aczkolwiek problem nie dotyczy tylko naszego kraju, ale również Czech i Rosji, także bardziej złożone, międzynarodowe zagadnienie. Jak będę miał wieści, od razu wracam do Was.
Enzo Moore napisał(a):
Moim zdaniem steam to padło tak samo jak i inne zabezpieczenia tego typu łatwo da się obejść te gówno jakim jest steam i moim zdaniem łączenie gry z tym stamem to tragedia jest.

Ale uspokój się trochę i weź na wstrzymanie ;) Nie samą Mafią 2 człowiek żyje... Jak teraz tak bardzo Cię to denerwuje to zagraj w co innego lub wyjdź pograć w piłkę lub pojeździć na rowerze, a w Mafię 2 zagraj jak problem będzie rozwiązany. EOT.
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Ja nie mogłem wytrzymać i ściągnąłem spolszczenie z internetu. Śmiga aż miło.
KubX podaj link...chętnie popatrzę co to za spolszczenie...
Co do Enzo Barth ma rację...wyluzuj chłopie :mrgreen:
też jestem załamany, ale mój świat się nie wali ;)))
spolszczenie ma 355 mb kurde mi się będzie ze 2 dni pobierało :-( a to na płytce z grą nie ma spolszczenia :?:
Witam!

Wybaczcie, może napiszę niezupełnie na temat, ale tylko tutaj wypowiadają się osoby, które już otrzymały swoją kopię Mafii.

Otóż chciałem Wam się moi drodzy zapytać czy ktoś z Was, kto zamawiał grę w pre-orderze otrzymał obiecywany wszem i wobec bonus w postaci darmowego DLC?
Zdaję sobie sprawę, że ilość tychże kodów była ograniczona, ale swoją Mafię zamówiłem i opłaciłem już w maju, tak więc kod powinienem otrzymać.
Proszę mnie oświecić jeżeli jestem nie w temacie i czegoś nie wiem o obiecywanym wszędzie gratisie - być może otrzymamy go później, sam się odblokuje lub coś w tym rodzaju?

Generalnie jeszcze raz przepraszam za pisanie w tym temacie, ale po co zakładać nowy, skoro ten jest taki "gorący" :)
Kodu do dodatku nikt nie dostał.
Prawdopodobnie Cenega będzie je rozsyłała emailowo, ale to nie jest pewna sprawa.
Obrazek
NebooX napisał(a):
Witam!

Wybaczcie, może napiszę niezupełnie na temat, ale tylko tutaj wypowiadają się osoby, które już otrzymały swoją kopię Mafii.

Otóż chciałem Wam się moi drodzy zapytać czy ktoś z Was, kto zamawiał grę w pre-orderze otrzymał obiecywany wszem i wobec bonus w postaci darmowego DLC?
Zdaję sobie sprawę, że ilość tychże kodów była ograniczona, ale swoją Mafię zamówiłem i opłaciłem już w maju, tak więc kod powinienem otrzymać.
Proszę mnie oświecić jeżeli jestem nie w temacie i czegoś nie wiem o obiecywanym wszędzie gratisie - być może otrzymamy go później, sam się odblokuje lub coś w tym rodzaju?

Generalnie jeszcze raz przepraszam za pisanie w tym temacie, ale po co zakładać nowy, skoro ten jest taki "gorący" :)

No ja też nic takiego nie dostałem, chociaż składałem zamówienie na początku sierpnia, to była przy zakupie informacja o bonusie.
Dziękuję ślicznie za odpowiedź!

Pozdrawiam
Z tego co wiem 2K informuje ze DLC dotrą póżniej. Ja tam spokojnie poczekam i na DLC i na lokalizację. Mam za dużo gier żeby się martwić :)
Udało mi się już ściągnąć spolszczenie z linka parę postów wyżej, lecz mam problem, bo nie wiem które pliki mam do tego programu wrzucić. Z góry dzięki z informację.
Słuchajcie właśnie rozpoczeło mi się samoczynnie pobieranie języka polskiego ! Widocznie cenega wzięła się do kupy i naprawili ten błąd w opcjach z językiem pojawił się piękny napis "POLSKI" POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!
Polska wersja już działa na steamie!
ja tak samo kupiłem mafie 2 oryginalną i mam po ang... ale najśmieszniejsze jest to że zainstalowałem ją i nie wiem gdzie ! nie mogę znaleźć folderu docelowego , bo chciałbym sobie spolszczenie wkleic a nie moge znaleźć folderu. PROSZĘ O POMOC ! najlepiej jak by mi ktos napisał na gg 8700054. z góry dzięki.