Oh excouse.. Panowie, racja. Nie wy macie być tematem tego posta. To komentarze, już poprawiłem. Zatem dyskusja toczy się dalej, do wszystkich cwaniaków, polecam nagrać film kamerą, który będzie przedstawiał waszą grę na PC i niech wrzuci to do sieci. Wtedy też jakiś osioł napiszę, że to było testowane na PS3 albo Xbox ?
Chyba chodzi o komentarze do newsów, a my za to nie odpowiadamy.
Napisałem -> Każdy prawdopodobnie gameplay, na którym były drobne niedociągnięcia
komentowany był w sposób "testowane na PS3" "testowane na XboX" pieprzenie takie, że głowa mała...
Czasami mam wrażenie, że niektórzy robią to z automatu. Odwieczna walka na temat co jest lepsze... już było mówione i potwierdzane na forum 2k, że nie będzie różnic miedzy wersjami na PC, PS3 i Xbox, a jak będą to zwykły śmiertelnik ich nie dostrzeże. To masz babo placek... za tydzień ktoś najechał, że zanim ktoś naceluje i się obróci to minie pora roku... i różnice w fabule już nie były tematem przewodnim... wszystkie te pierdoły bezmyślnie wypisywane powinny być rozjaśniane dla niektórych przez najważniejsze osoby w 2k bo mam wrażenie, że pomimo tego, że jest napisane na forum producenta Mafii2 to mało... a jak problemy z angielskim to do szkoły, a nie przed komputer. Kolejną i ostatnią sprawą, którą poruszałem już na tym forum, albo na innym dotyczącym tematyki tej gry, mówiłem, że ja osobiście wolałbym grać przez całe życie na PS-ach oglądając lepszą grafikę i gdybym musiał uczyć się sterowania, niżeli grać na PC, na najmniejszych detalach, mając opanowany system sterowania. Poza tym, przemawia tutaj do mnie coś takiego jak rozsądek i zdolność podejmowania decyzji. W mniejszym, bądź większym stopniu ekonomia. Bo o ile większość z Was rozkaże swoim rodzicom kupno nowego komputera pod groźbą porzucenia szkoły, o tyle druga połowa będzie musiała kupić sobie sprzęt sama. Tak więc mamy zdefiniowany podział potrzeb i możliwości wg których każdy dobierze odpowiedni sprzęt dla siebie.
Być może przemówi to niektórym do rozsądku i skończy się walka o PS3, PC czy Xbox... przynajmniej na tym forum.