Mafia 2 na X360 - artykuł z zagranicznego serwisu

Ludzie specjalnie nie będą kupować PS3 czy też Xboxa 360, żeby pograć jak najszybciej w Mafie 2. Zresztą durna jest klawiszologia na Pad'zie. Zanim się obrócisz, wycelujesz itp.
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Ludzie specjalnie nie będą kupować PS3 czy też Xboxa 360, żeby pograć jak najszybciej w Mafie 2. Zresztą durna jest klawiszologia na Pad'zie. Zanim się obrócisz, wycelujesz itp.

Na szczeście wersje na PC i konsole wyjdą równocześnie, więc nie rtzeba prosić mamę o Xboxa na urodziny :-D
Ciekawe czy wersje na konsole i PC będą się czymś różnić?

Wracając do tego, że PCtowcy czekają na gry dłużej, to Mafia była chyba pierwszą grą, w której wersja na PC była pierwsza. :-o
Pewnie będzie inne menu. Napewno musi się coś zmienić.
Obrazek
Chodziło mi raczej o takie zmiany jak w Mafii I na konsole tzn. Różniące się pojazdy, zmiany w fabule, itd.
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Chodziło mi raczej o takie zmiany jak w Mafii I na konsole tzn. Różniące się pojazdy, zmiany w fabule, itd.

Broń Boże. Już widzę kłótnie i pełno dyskusji o to czego nie ma tu, a jest tam, dlaczego i po co. Niech twórcy nam tego oszczędzą.
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Nie powinno, aczkolwiek nie wiem.
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):

Tak, klawiszologia na "Pad'zie" jest durna panie Skiba. Zamiast siedzieć w fotelu z megawygodnym padem w łapkach, lepiej naparzać w deskę stworzoną do pisania. Grałeś kiedyś na konsoli, miałeś jakąś? Ja po 3 dniach posiadania X360 pomyślałem "Jak ja mogłem do cholery grać na piecu?". Więc zastanó się 3 razy nim napiszesz następny idiotyzm :D
Crunk Ain't Dead, Ho!
Nie rozumiem dlaczego jest to tzw. ''idiotyzm'' dla Ciebie... :->
Konsoli nie miałem, ale dość długo grałem w gierki podobne do Mafii np. GTA 4 itp. u kolegi.
Obrazek
Chodzi o to, że mimo, iż to forum zaludnione jest w 95% przez PeCetowców (których oczywiście szanuję), to nie pozwolę bezpodstawnie wieszać psów na konsolach :). Chociaż przyznaję, jak byłem w Twoim wieku też cisnąłem na piecu.
Crunk Ain't Dead, Ho!
Nie nie, nie chciałem urazić konsoli, ale z mojego doświadczenia, gra na padzie mi się nie podoba :-?
Obrazek
Każdy prawdopodobnie gameplay, na którym były drobne niedociągnięcia komentowany był w sposób "testowane na PS3" "testowane na XboX" pieprzenie takie, że głowa mała... Czemu ma to służyć ? Chyba większość małolatów dowartościowuje w ten sposób swój złom, na którym Mafia 2 bedzie szarpać jak gta2 na pentium166, 64 mb ram. Głupie wymówki w kierunku padów... niejeden z was zlałby się w pory w nocy bez świadomości tego czynu na widok grafiki uzyskanej na dobrze zoptymalizowanym sprzęcie w połączeniu z PS3... i to nie jest wypowiedzenie wojny przeciwko osobom korzystającym z Pc-ta. Tylko odzew w stronę kilku cwaniaków.
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Tomasz napisał(a):
Dlatego denerwuje mnie, że o nowinkach które pojawiają się na głównej naszej stronie informują, za przeproszeniem ludzie, którzy poprawnie pisać nie potrafią, nie mówiąc już o mówieniu. Każdy prawdopodobnie gameplay, na którym były drobne niedociągnięcia komentowany był w sposób "testowane na PS3" "testowane na XboX" pieprzenie takie, że głowa mała... Czemu ma to służyć ? Chyba większość małolatów dowartościowuje w ten sposób swój złom, na którym Mafia 2 bedzie szarpać jak gta2 na pentium166, 64 mb ram. Głupie wymówki w kierunku padów... niejeden z was zlałby się w pory w nocy bez świadomości tego czynu na widok grafiki uzyskanej na dobrze zoptymalizowanym sprzęcie w połączeniu z PS3...

Daj mi link do takiego newsa, bo twoje obelgi wydają mi się nieuzasadnione.
Tomasz napisał(a):
"testowane na PS3" "testowane na XboX" pieprzenie takie

Chyba chodzi o komentarze do newsów, a my za to nie odpowiadamy.
Oh excouse.. Panowie, racja. Nie wy macie być tematem tego posta. To komentarze, już poprawiłem. Zatem dyskusja toczy się dalej, do wszystkich cwaniaków, polecam nagrać film kamerą, który będzie przedstawiał waszą grę na PC i niech wrzuci to do sieci. Wtedy też jakiś osioł napiszę, że to było testowane na PS3 albo Xbox ?

Chyba chodzi o komentarze do newsów, a my za to nie odpowiadamy.

Napisałem -> Każdy prawdopodobnie gameplay, na którym były drobne niedociągnięcia komentowany był w sposób "testowane na PS3" "testowane na XboX" pieprzenie takie, że głowa mała...

Czasami mam wrażenie, że niektórzy robią to z automatu. Odwieczna walka na temat co jest lepsze... już było mówione i potwierdzane na forum 2k, że nie będzie różnic miedzy wersjami na PC, PS3 i Xbox, a jak będą to zwykły śmiertelnik ich nie dostrzeże. To masz babo placek... za tydzień ktoś najechał, że zanim ktoś naceluje i się obróci to minie pora roku... i różnice w fabule już nie były tematem przewodnim... wszystkie te pierdoły bezmyślnie wypisywane powinny być rozjaśniane dla niektórych przez najważniejsze osoby w 2k bo mam wrażenie, że pomimo tego, że jest napisane na forum producenta Mafii2 to mało... a jak problemy z angielskim to do szkoły, a nie przed komputer. Kolejną i ostatnią sprawą, którą poruszałem już na tym forum, albo na innym dotyczącym tematyki tej gry, mówiłem, że ja osobiście wolałbym grać przez całe życie na PS-ach oglądając lepszą grafikę i gdybym musiał uczyć się sterowania, niżeli grać na PC, na najmniejszych detalach, mając opanowany system sterowania. Poza tym, przemawia tutaj do mnie coś takiego jak rozsądek i zdolność podejmowania decyzji. W mniejszym, bądź większym stopniu ekonomia. Bo o ile większość z Was rozkaże swoim rodzicom kupno nowego komputera pod groźbą porzucenia szkoły, o tyle druga połowa będzie musiała kupić sobie sprzęt sama. Tak więc mamy zdefiniowany podział potrzeb i możliwości wg których każdy dobierze odpowiedni sprzęt dla siebie.

Być może przemówi to niektórym do rozsądku i skończy się walka o PS3, PC czy Xbox... przynajmniej na tym forum.
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg