Mafia 2 na X360 - artykuł z zagranicznego serwisu

Extreme napisał(a):
Acozz napisał(a):
... mimo że są dużo łatwiejsze od wersji komputerowych.

Ja nie zauważyłem żeby poziom trudności gier wydawanych zarówno na PC-ty jak i na konsole był inny. Pamiętasz jakieś tytuły w których to zauważyłeś ?

Extreme ,jemu chodziło o to jak np jest na przykładzie GTA 4 na PC i np. Xboxa 360 jakie jest celowanie.Na PC musisz celować ręcznie,a na konsoli masz automatyczne celowanie.Wydaje mi sie,że o to mu chodziło.
"Zabije cię twój najlepszy przyjaciel"
W sumie to w GTA IV możesz również wyłączyć auto-aim i grać jak na PC :) Nie zgodzę się z tym, że na konsoli nie cuzje się więzi z bohaterem. Wręcz przeciwnie- wczujesz się w nią jeszcze bardziej (mój przypadek ;p). A grę kupuję i na ps3 i na Xboxa 360 (w oryginale). Na Pc raczej nie kupię...
Obrazek
Obrazek
Bolek ,po co Ci ta sama gra na 2 konsole :O ? Wg mnie bezsens...
Radzę Ci z pewnych przyczyn kupić także na PC.
Heh,a z jakich niby ? Może ma za słabego kompa tak jak ja i kupi na konsole ;) Ja się w sumie nie dziwie,bo mnie sama technologia komputerów przeraża...
Właśnie mam słabego PC ;/ A na dwie kupie powiedzmy po to aby gry porównać dla pewnego serwisu :mrgreen: A poza tym- czekałem siedem lat, więc dam nieco zarobić twórcom :)
Obrazek
Obrazek
Nie no też czekałem ale ja kupie tylko na Xboxa 360,nawet jakbym miał PS3 to tylko na 1 konsolę bym zakupił gierkę ;)
A ja kupiłem Xbox360-tkę bo już mój blaszaczek odmówił posłuszeństwa. Teraz tylko czekac i kase zbierac mi pozostaje. Ciekawe jak będzie wyglądało na HD bo gta4 lipnie.
Mafia na X-Boxa, PS3 i PC wyjdzie je dnocześnie :-|
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):

To takie smutne? Czyżby pecetowcy specjalnie lubią czekać aż gra wyjdzie później na komputer niż konsole? Dziwne...
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Ja właśnie mam zamiar zagrać w Mafie II na Xbox,a 360 kupuje już go w wakacje. Chętnie bym pograł na PC,ecie ale na nowy komputer nie mam hajsu, a ps3 droższy od Xbox,a. Tyle ode mnie ;)
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):

zasmucił się, że konsolowcy dostaną ją na równi z z pctowcami. Chociaż raz konsolowcy mogli by poczekać... :-P
Ale ciekawe, zawsze gry wychodziły najpierw na konsole, m.in. Serie GTA.
Obrazek
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Sk1bA_ napisał(a):

zasmucił się, że konsolowcy dostaną ją na równi z z pctowcami. Chociaż raz konsolowcy mogli by poczekać... :-P

Oto wychodzi wasza nienawiść do nas konsolowców. To nie nasza wina, a wydawców/twórców więc zostawcie nas w spokoju :mrgreen: .
Ja tak czy siak kupię sobie Mafię II na Xboxa 360. I ciesze się, że premiera jest jednocześnie. Przynajmniej nie będzie głupich dyskusji na wszystkich forach jacy to PC-towcy biedni :roll:
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Han27 napisał(a):
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Sk1bA_ napisał(a):

Oto wychodzi wasza nienawiść do nas konsolowców. To nie nasza wina, a wydawców/twórców więc zostawcie nas w spokoju :mrgreen: .
Ja tak czy siak kupię sobie Mafię II na Xboxa 360. I ciesze się, że premiera jest jednocześnie. Przynajmniej nie będzie głupich dyskusji na wszystkich forach jacy to PC-towcy biedni :roll:

nie, no nie berzcie sobie tego do serca ;-)