Ja trafiłem tutaj dzięki ... Mafia Page. Nie wiem dokładnie jak ale chyba ktoś wspomniał tam w komentach o tej stronce, więc z ciekawości wpisałem w wyszukiwarce Mafia Town i w ten sposób trafiłem tutaj
Chcialem poprostu znalezc j akas fajna stronke o grze mafia wpisalem w google "mafia" wyskoczyla tona stronek a poprostu wszedlem na ta co mi kolorystycznie odpowiadala i obserwowalem ja przez ok. miesiac, zrobilem sobie konta na stronie a potem na forum. i tak juz zostalo
Chociarz to jest jak poznałem Mafię, a na tą stronę to trafiłem szukając jakichś ciekawostek . Wpisałem ~"mafia ciekawostki" w googlach i trafiłem tu .
Ja tu się znalazłem odkąd głośno zaczęło robić się o Mafii 2. Szukałem jakiejś oficjalnej polskiej strony o Mafii/2 no i przypomniałem sobie, że skądś znam tę stronę (już wcześniej tu wchodziłem czasem). Zarejestrowałem się, zacząłem udzielać się na forum i tak już zostało :)
Ja się tu znalazłem szukając Ikarus Moda :P Mafie lubiłem od zawsze, a że nie rozumiałem ciągłych przekładek premiery M2 to się zalogowałem i uświadomiłem sobie, że każda strona o czymś może być o wszystkim. Czuje się tu jak w rodzinie, zawsze wszystko wiadomo i w ogóle :P
Pozdrawiam :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."
Poprzez inną strone ;) Wszedłem na jakąś kiepską,była brzydka i mała.Potem postanowiłem zrobić własną,lecz wszedłem na kolejną stronę,zauważyłem link do Mafia Town,kliknąłem.Popatrzyłem przez chwilę,i odrazu postanowiłem się zarejestrować.I zostałem tu do dziś.
Ave Metal! Jestem Ateistą! Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na AQQ