Cóż... Czas mija bardzo szybko. Za dwa dni będę z wami rok
Jak znalazłem się na MT ?
Strona, oraz forum MAFIATOWN była jednym z bannerów na innej stronie i forum, gdzie zarejestrowałem się pierwszy raz, w związku z zainteresowaniami dotyczącymi Mafii 2. Jej nazwy nie będę podawał, bo nie o reklamę chodzi.
Szybko kazałem usunąć swoje konto i przyszedłem tutaj. Dlaczego ? Głównie dlatego, że mamy największy "ruch" i najlepsze informacje, prezentowane w najkrótszym czasie od ich publikacji. Podobało mi się również to, że każdy jest w jakiś sposób zaangażowany w poszukiwanie nowości i w ogóle, w życie forum, co bezpośrednio wpływa na nasz ciągły rozwój. MT nie działa na zasadzie 1000 zarejestrowanych użytkowników, którzy, jak sępy czekają, aż ktoś napisze coś nowego, wklei nowy screen, wrzuci trailer, gameplay, etc., etc. Miła atmosfera. Powiedziałbym rodzinna
, szczególnie w Shoutbox. Ludzie, oprawa graficzna. Wszystko sprawia, że pierwszą stroną, jaką otwieram jest strona główna MT, następnie forum.
Na co liczę ?
Że zostaniemy tutaj długo, nawet po premierze M2. Być może, kiedyś wszyscy się spotkamy na jakimś zlocie przy piwku
Kto wie.