Fabuła MAFII 2 - Moje spostrzeżenia i pytania (SPOILERY)

Napisalem tak, bo tworcy nie raczyli nawet fr dodac. Chcesz argomentow? IMO w jedynce jest duzo lepszy klimat, duzo drog poza miastem, a nawet i kolejka (pociag, czy jak to sie zwie), czy to, ze policja chce nam wlepic mandat po przejechaniu na czerwonym. Nie, nie laskaw wczytac rozdzial, bo zbyt leniwy jestem -.-
asfad napisał(a):
duzo osob chce Mafie 3 w latach 70 ale wtedy to bedzie dopiero lipa - takie czasy poprostu

Nie. Zagalopowałeś się. Próbujesz usprawiedliwiać to, że Mafia 2 nas tak nie wciągnęła faktem, że była osadzona ona 20 lat później. To nie ma nic do rzeczy. Można było zrobić porywającą historię w latach 50. ale do tego trzeba było się przyłożyć. Nie przyłożono się do tego, bo twórcy polecieli po najmniejszej linii oporu: dać produkt łatwy w odbiorze, który dobrze się sprzeda, i którzy kupią fani mocnej akcji, a nie głębokiej linii fabularnej. I nie mów, że tak nie było. Postanowili oni po prostu pojechać na micie pierwszej Mafii, która była przyjęta supergorąco. Wiedzieli, że się sprzeda, jakiegokolwiek gówna by graczom nie wcisnęli i tak by się sprzedała, bo jest to następczyni TEJ Mafii. Więc po co się było wysilać?

asfad napisał(a):
duzo osob chce Mafie 3 w latach 70 ale wtedy to bedzie dopiero lipa - takie czasy poprostu

Tu również się zagalopowałeś. Generalizujesz, i to bardzo. W tym momencie dokonujesz generalizacji, że gra akcji osadzona w latach 70-80, nie może być wciągająca. A powiedz mi, na jakiej podstawie? Czy nie było gier, które udowodniłyby, że lata 70-80, to może być świetne tło dla opowiadanych wydarzeń? GTA Vice City pamiętasz? Klimat i zajebistość tej historii aż się wylewały z monitora. I popatrz, wcale nie była ona tak skomplikowana. A jaka wciągająca. Więc proszę, nie dokonuj generalizacji, że lata 70. to będzie bullshit, bo po pierwsze takie generalizowanie zwykle mija się z prawdą, a po drugie nie masz do tego nawet solidnych podstaw.

Streetovs napisał(a):
Pisałeś że pograłeś w freeride mafii II 20 minut a teraz się dziwisz że nie ma? co to za żarty? , dobrze wiesz że można pobrać, wszyscy pobrali. Spytałem się w czym jest lepsza swobodna jazda w jedynce od dwójki!, palisz głupa bo nie masz argumentów i dobrze wiesz że jeśli chodzi o freeride to dwójka rozdaje karty. Po za tym nawet jeśli by nie było freeride to co to za minus?, nie łaskaw sobie wczytać rozdział.

Jakich argumentów? Jakie rozdaje karty? Uważaj na to, co teraz powiem. FREERIDE W MAFII 2 OFICJALNIE NIE ISTNIEJE. NIE ZOSTAŁ ON STWORZONY PRZEZ TWÓRCÓW MAFII 2. Został on całkowicie przez nich olany, chociaż wiedzieli, że zapewnia on dodatkowe kilka godzin rozrywki. Gdyby nie jakiś zapaleniec, któremu tego trybu brakowało, nie miałbyś nawet w co grać, i nie miałbyś czego wychwalać. Freeride w Mafii 2 występuje tylko jako mod. A my przecież nie oceniamy modów, tylko gry, prawda? :lol:

asfad napisał(a):
Jak to jest mozliwe ze w wyscigu wystepuje tom ?ja wiem bo tamtemu kierowcy wklepali ale czy to nie dziwne ze w wyscigu jedzie kto chce ?

Kierowca, któremu wklepali był wspierany przez Salieriego. Sam powiedział, że chce mu pomagać w karierze. Kiedy został on skasowany, Salieri musiał znaleźć kogoś, kto pojechałby za niego. Nie zapomnij też, że Salieri był wpływowym gangsterem. Mówił na przykład, że postawił grubą kasę na tego zawodnika i go skasowano, więc chce wystawić zawodnika zastępczego. Skoro skasowano kierowcę, na którego on postawił pieniądze, miał prawo wystawić kogoś innego, bo pieniądze JUŻ POSTAWIŁ. Poza tym, wtedy inaczej wyglądały wyścigi, nie porównuj Formuły 1, do wyścigów samochodowych z lat 30. ubiegłego stulecia, bo to już jest po prostu śmieszne. Mamy teraz jakieś poszczególne stajnie poszczególnych marek, kiedyś może było inaczej, kto to wie?

asfad napisał(a):
pozatym jak to jest mozliwe ze tom wygral wyscig ? bo byl taksowkarzem ? lekkie przegiecie

Tom był taksówkarzem. Nie wiemy ile lat, możliwe, że długo. A więc może ma doświadczenie w jeździe samochodem. Poza tym, swoje nieprzeciętne umiejętności w jeździe samochodem pokazał już podczas ucieczki przed ludźmi Morello. Frank wiedział, że Tom umie dobrze jeździć, więc to do niego pierwszego się zwrócił. I Tom nie zawiódł.

asfad napisał(a):
no i zaklady ludzi ? przeciez ludzie postawili kase na zawodnika ktory wypadl z gry wiec kazdy musialby zmienic zaklad i dac na toma a z dnia na dzien i tak by niezdazyli wiec z czego oni sie tam pozniej ciesza ? z wygranej ? przeciez ich zawodnik niewygral :)

Możliwe, że po prostu postawili oni na zawodnika Salieriego. Nie ważne było kto jedzie, ale pod czyją jest, że tak powiem opieką. Wygrał zawodnik SALIERIEGO i to się liczyło.

asfad napisał(a):
z Sara ale to juz drobny szczegol odprowadzil ja do domu oklepal kilku typow i odrazu do lozka ?

Nie wiemy, czy przypadkiem nie bujali się oni już w sobie wcześniej :-P A Tom uratował ją przed zbirami, więc czemu nie miałaby z nim się przespać, skoro na przykład już wcześniej była w nim zakochana (i to z wzajemnością)?

asfad napisał(a):
ostatnia misja w 1 masakra w galeri ktora znajduje sie w srodku miasta lataly nawet granaty akcja + rozmowa toczyla sie dosyc dlugo a policji oczywiscie brak :)

Może nikt nie wezwał policji? Sam chcąc zrobić zasadzkę na Toma w galerii musiał mieć wcześniej pewność, że nikogo w niej nie będzie. Może ją oczyścili, nie wiem, zapłacili komuś, żeby tego dnia była ona pusta? Pamiętaj, to była mafia, jej macki sięgały głęboko, naprawdę głęboko. Poza tym, pamiętaj, że Salieri miał policję w garści.

asfad napisał(a):
Tom powiedzial dziwce ze jest na nia wyrok i ze ma sie zmyc z miasta a ona sobie wraca luzem po kilku latach ?

Dziwka wróciła, by donieść na Toma. Kiedy doniosła na Toma, prawdopodobnie mogła zostać w mieście, bo jej na to pozwolono. Albo może ją zabito? Kto wie, o tym Sam już nie mówi. Możliwe, że liczyła na przebaczenie Mafii donosząc na Toma.

asfad napisał(a):
Omerta -strzelanina na podworku a rodzina czeka w srodku z frankiem i bierze bilety od toma a ludzie w srodku oczywiscie nic niewidzieli nic nieslyszeli :)

Rozwiń o co dokładnie ci chodzi.

asfad napisał(a):
w misji z sara tylu ludzi ich napadlo a sara bez szwanku ? w normalnej sytuacji kilku by sie bilo z tomem a kilku by porwalo sare albo dostala by kose w brzuch albo z kija w glowe a ona biega sobie i krzyczy :)

To byli zwyczajni, jak to ktoś ładnie określił, "dresiarze". Można powiedzieć, że taktyka i jakiś plan w walce nie były ich najmocniejszą stroną. Poza tym, pamiętaj, że chcieli oni się z Sarah najpierw zabawić, nie chcieli jej zabijać. Pozbyć się chcieli Toma, żeby móc swobodnie zgwałcić Sarah.

asfad napisał(a):
o ile w sytuacji gdzie jest bron na upartego mozna uznac ze 1 zalatwi 20 gangsterow bo oslony itd wiec ok tak w tej sytuacji to jest dziwne tyle ludzi na niego i noze a on ich zalatwil jak chuck noris ?

Jakich gangsterów? Przecież to była jakaś zgraja. Zgraja takich lumpów, którzy zaczęli terroryzować mieszkańców. Przypuszczam, że dla gangstera, który był już dwa lata w Mafii, nie stanowiło problemu załatwienie kilku lumpów. Poza tym, wystarczyło, że ich trochę sklepał, a oni uciekali, więc jacy to wielcy gangsterzy?

asfad napisał(a):
w zadaniu gdzie trzeba rozwalic samochody morelo tez debilna wszyscy pisza ze salieri przyjal toma do siebie bo wiedzial ze jak tego niezrobi to tom zginie a pozniej daje mu pierwsze zadanie ktore jest nieoszukujmy sie samobojstwem gdyby to niebyla gra ,

No nie wiem, Tom miał zakraść się na parking, i rozbić kijem kilka aut. Salieri wiedział, że wszyscy będą siedzieć w barze. To zadanie miało być dla Toma swoistym chrztem ognia. Jeśli zrobiłby to zadanie, to znaczyłoby, że nadaje się do Mafii. Nie mógł dostać na swoje pierwsze zadanie czegoś, co zrobiłby byle młokos. Trzeba było tu faceta z jajami i Tom sobie poradził.

asfad napisał(a):
pozatym po co mu rozwalac kilka aut ?

Po to, że oni rozwalili jego auto. Zemsta, mój drogi.

asfad napisał(a):
a ze gra glosno muzyka ? chyba salieri o tym niewiedzial ze bedzie grala glosno :P

No racja, toż to nie może być, muzyka w barze? Skąd Salieri miał o tym wiedzieć, przecież on nie ma własnego baru! Zaraz, zaraz... On ma swój bar! Popatrz, jednak mógł o tym wiedzieć, niesamowite, prawda?

asfad napisał(a):
Tom uratowal paula i sama Morelo chcial za to zabic toma wysyla ludzi tom wbiega do baru Salieriego (a napewno wiedzieli czyj to bar i ogolnie czyj to teren ) a ci jak glupki wbiegaja za nim a to niebyl taki wazny cel

Nikt nie powiedział, że ci goście nie byli debilami. Może były to bezmózgie karki, które miały wbite do łba zadanie zabicia Toma za wszelką cenę, no i co takim wytłumaczysz? Wbiegli, bo on wbiegł.

Reasumując, każdą niedoróbkę da się na swój sposób wyjaśnić. Po prostu to co dla jednego jest niedoróbką, dla drugiego jest już celowym zamysłem. I nawet najsensowniejsze wyjaśnienia do niego nie dotrą, ale cóż, życie.
Streetovs napisał(a):
Co takiego było w freeride Mafii czego nie było w drugiej?

jak to co było, od razu w grze i można było jeździć taksówka zarabiać zapisywać stan gry. Ale najbardziej to zarabianie. a w II to co? no chyba tylko pojeździć po mieście nie wiem po co jak podczas misji się dość najeździłem.

pozatym jak to jest mozliwe ze tom wygral wyscig ? bo byl taksowkarzem ? lekkie przegiecie

powiedz ile razy przechodziłeś wyścig...ja chyba 10 razy ale w końcu wygrałem :P a myślałem że to nie możliwe a jednak stało się możliweTom mógł wygrać może miał najszybszy wóz.lub reszta kierowców widząc mafiozów i duża liczbę goryli wiedzieli że nie powinni wygrać...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
niepowiedzialem ze to byli gangsterzy tylko ze "gangsterow da sie zabic bronią gdy sa w wiekszej liczbie" ale mowi sie "zwykle dresy" zadne wyjasnienie bo to ze ktos ma garnitur i jest gangsterem nieoznacza ze dobrze sie bije :) pozatym w mordobiciu to wlasnie zazwyczaj zwykle dresy sie tym specjalizuja a jak dojdzie do tego noz to ogolnie male szanse :) a co do tego ze mialem rozwinac to co tu rozwijac chodzi mi o to ze strzelanina na dworze trupy leza a w tym budynku normalnie ludzie sobie funkcjonuja z rodzina franka wlacznie chyba raczej panika by byla :) ogolem to jest niewazne niepodalem tych przykladow zeby stwierdzic ze Mafia 1 jest pelna niedorobek to byla odpowiedz na te kartki na benzyne :) bo z tymi kartkami to mozna tak samo wyjasnic jak to z moimi przykladami :D

a co do lat 70 to niepowiedzialem ze niemozna zrobic dobrej fabuly :) mozna ale ja poprostu uwazam ze slowo Mafia to przedewszystkim te wszystkie zasady klimat itd . w Latach 70 to juz nie to samo. dlatego uwazam ze jezeli nastawisz sie na GTA czyli zwykly gang to lata 70 ok . ale wiesz oczekujesz Mafi 3 czyli tego klimatu przedewszystkim a dostajesz gre w ktorym juz powoli same gangi zwykle a nie mafie :) niewiem moze ja mam takie ograniczenie ale np chlopcy z ferajny pod koniec mnie nudzil bo taki typowy amerykanski film jakby . a moze tak mam dlatego ze mi wlasnie zbrzydl ten widok usa w latach 70-2000
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Tommy był dobrym kierowcą ale bez przesady, ci kierowcy którzy tam byli, byli doświadczeni nie raz mieli kontakt z samochodem wyścigowym więc taki Tommy za pierwszym razem który chwilę przed wyścigiem poznał zasady i pierwszy raz jeździ samochodem wyścigowym nie powinien by wygrać tego wyścigu, przecież taki Falconer różni się chyba od Carozelli czy innego tego typu samochodu. Tommy był na pewno bardzo spanikowany i mimo to wygrał wyścig. Tych dresów było tam kilku chyba 4,5 a jeszcze do tego dochodzą tamci dalej, na dodatek mieli noże, łomy, kastety co niby taki Tommy by zrobił to nie Schwarzeneger. Tommy najprawdopodobniej skończył by tak http://www.youtube.com/watch?v=Qj2hJZCEdcE#t=0m47s Ta akcja w porcie to już w ogóle bez komentarza. doświadczeni gangsterzy w końcu ochroniarze Morello, Snajperzy na wieży, nadjeżdżające posiłki, krótko mówiąc cały port obstawiony jest tylko jeden Tommy, W mafii 2 Vito nie był takim terminatorem a jego akcja w planetarium mogła się trochę wydawać przesadna ale Vito był żołnierzem który nawet dostał Krzyż z tego co pamiętam więc jest to jeszcze do przyjęcia. No i Vito większość swoich misji wypełniał z Joe, z Henrym np ta misja z żelami, misja w hotelu, Jeden żołnierz i jeden napaleniec dla którego tym więcej tym większa zabawa!.
włączyłem teraz tą misję W tym fikcyjnym mieście nie musi być ten sport tak popularny jak w europie (tak jak obecnie we Włoszech skoki narciarskie skacze ktoś od nich obecnie ? :P ). wiec mogli to być sami amatorzy z słabymi maszynami lub już dotartymi od ćwiczeń. widać było jaki jest tor wiec i też nie powiesz że Tom nie pojechał na skróty by wygrać?lub nie zepchnął faworyta gdzieś przypadkiem na zakręcie? wszystko jest realne.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Właśnie niedawno tą misję przechodziłem. Salieri wyraźnie mówił, że przyjechał jakiś europejczyk, że nikt nie ma z nim szans- czyli był na dużo wyższym poziomie. Nawet jeśli Tom nigdy wcześniej się nie ścigał, to na pewno lata jazdy taksówką przyczyniły się do zdobycia umiejętności. Kiedy wykradł auto, to po pierwsze miał czas, aby się z nim "zapoznać", po drugie jego auto było na wyścigu najlepsze. Dodam jeszcze, że ja wyścigu nie przejechałem za pierwszym razem- zawsze wypadałem na zakręcie, co kończyło się restartem (ale to może już kwestia moich umiejętności :mrgreen:).

A jeszcze jedno co do tego co napisał kolega niżej, że streevosowi się nie podoba to, że gra z gorszą grafiką jest według nas lepsza. Ocena wg. gry-online.pl Mafia- 9.1/10 Mafia 2- 8.4/10, więc nie tylko na tym forum wolimy jedynkę.
To jest tak jak z samochodami- jednego marzeniem będzie Mustang z 68' , a kto inny go wyśmieje i będzie twierdził, że nowy Mustang jest lepszy.
asfad napisał(a):
bo z tymi kartkami to mozna tak samo wyjasnic jak to z moimi przykladami :D

Tak, można, ale czy te wyjaśnienia będą wiarygodne czy nie, to już jest inna sprawa.

Nie mam zamiaru nikomu udowadniać, że w jednej bądź w drugiej grze było mniej, czy więcej niedoróbek. W obu były niedoróbki, ale uważam, że poważniejsze w Mafii 2. Tłumaczenie niedoróbek również nie ma większego sensu, bo każdy może sobie to wytłumaczyć jak chce. I albo będzie to wiarygodne, albo nie. Powtarzam, każdą niedoróbkę można wytłumaczyć, ile osób, tyle tłumaczeń. A może było tak, a może tak, a może tak, a może srak. Tego się już nie dowiemy.

Dlaczego ciągle mam wrażenie, że Streetovsa mierzi to, że ktoś może uważać, że gra z lepszą grafiką może być gorsza od tej starszej o 8 lat, z gorszą grafiką i wszystkimi gorszymi niuansami technicznymi i że za wszelką cenę chce nam udowodnić, że jest ona lepsza? Niestety, może cię to mierzić, może się wściekać, tupać nóżką i krzyczeć, że jesteśmy urojonymi idiotami (swoją drogą ten epitet rządzi), ale niestety nic nie poczniesz na to, że Mafia 1 jest uważana za lepszą grę. I dobrze wiesz, że uważa tak spory procent osób na tym forum. A skoro uważa tak spory procent osób na forum, to znaczy, że JAKIEŚ podstawy do tego są.

Proponuję skończyć temat, bo przerodził się on w kolejną dyskusję wyższości jednej gry nad drugą, a chciałbym przypomnieć, że takich dyskusji było już kilka. Ja wyraziłem swój pogląd, swoje argumenty, jeśli one do kogoś nie trafiają, to przykro mi, ale nie mam zamiaru z uporem nawracającego pogan klechy nawracać kogoś na przekonanie, że Mafia 1 jest lepsza od 2. EOT.
Ok masz racje. Dyskusji o porównywaniu dwóch gier było tutaj dużo więc chyba najlepszą decyzją będzie skończyć ten temat. Ale mam tylko dwa pytania do tych którzy uważają pierwszą mafię za lepszą gier, czyli właściwie do wszystkich.

1. Dlaczego mówicie że Mafia 2 została ''Okrojona'' skoro wycięto z niej kilka drobnych rzeczy takie jak kamera zza kierownicy, możliwość ciągnięcia ciał, czy trochę misji pobocznych. To nawet nie jest do końca pewne. To jest chyba ten powód dla którego niszczycie tą grę i piszecie że dwójka żeruje na popularności jedynki.

2. Czy wycięcie z gry te rzeczy które napisałem powyżej na prawdę spowodowało u was taką nienawiść do tej gry?. Oni nie wycieli z gry 5,6 rozdziałów tylko głupoty.

Gdyby teraz ludzie z 2K weszli na tę stronę i przeczytali dlaczego tej gry nie lubicie to by się za głowę złapali wycięli z gry nie potrzebne drobne rzeczy a wy.......

PS: Wydaje mi się że wiele osób tylko piszę że woli Mafię ale się do tego nie przyznaje pewnie dlatego że jak by tak napisali to Fani jedynki pisali by że dla nich najważniejsza jest grafika i nabijali by się z nich. Przynajmniej ja tam miałem.
Streetovs napisał(a):
1. Dlaczego mówicie że Mafia 2 została ''Okrojona'' skoro wycięto z niej kilka drobnych rzeczy takie jak kamera zza kierownicy, możliwość ciągnięcia ciał, czy trochę misji pobocznych. To nawet nie jest do końca pewne. To jest chyba ten powód dla którego niszczycie tą grę i piszecie że dwójka żeruje na popularności jedynki.

Co nie jest do końca pewne? Wszystko jest pewne, bo wszystko zostało wyciągnięte jeszcze przed premierą z plików gry. Od razu było wiadomo co zostało wyciętę. Był tu taki użytkownik, majkool się nazywa, który od razu nam zaprezentował co zostało powycinane. Więc nie gadaj głupot, że nic nie jest pewne. Poza tym, nie zostały wyciętę tylko te rzeczy, które napisałeś. W temacie "Mafia 2 została wykastrowana" zostały wypisane rzeczy, które zostały wycięte. I tak po kolei były to:

- widok z pierwszej osoby (zza kierownicy)
- 8 misji, które miały się rozgrywać przed przyjazdem Vito do Empire Bay
Kod:
00_70_00_0100:Missing In Action
00_70_00_0101:Crash Course In Sicilian
00_70_00_0102:Hide And Seek
00_70_00_0103:Man Of Honor
00_70_00_0104:Call Of Duty
00_70_00_0105:Back Up/Call Of Duty v2
00_70_00_0106:Death Squad
00_70_00_0107:People Power
00_70_00_0108:The Old Country

- kilka misji pobocznych - niby niewiele, ale zrobiłoby większą różnicę, wierz mi - nawet w Mafii 1 były misje poboczne (vide Lucas Bertone)
- dodatkowe zakończenia (---> KLIK <---) (masz to też tutaj: ---> KLIK! <---)
- broń biała
- Freeride (pamiętaj, że podpierając się tym, jaki ten freeride jest zajebisty i wspaniały, popełniasz błąd, bo jego oficjalnie NIE MA! Jest tylko w formie modu)
- kilka aut
- możliwe, że coś jeszcze, ale do tego trzeba uważniej prześledzić temat

Skoro dla ciebie jest to kilka drobnych rzeczy, to sorry, ale mamy odmienne definicje 'drobnej rzeczy'.
Gdyby teraz ludzie z 2K weszli na tę stronę i przeczytali dlaczego tej gry nie lubicie to by się za głowę złapali wycięli z gry nie potrzebne drobne rzeczy a wy.......

Twórcy dobrze o tym wiedzą, gracze zrobili niezły dym, więc nie martw się, jestem pewien, że 2K jest świadome, że gracze nie są zadowoleni.
2K informowało o niektórych rzeczach jakie wymieniłeś tak przynajmniej pisał asfad. A te misje które rzekomo wycięli, to nie wiadomo czy trzymały się one fabuły i czy w ogóle były potrzebne być może jak by te misje były to wy byście napisali że są one nie potrzebne skąd wiecie?. Te misje mogły być planowane nie wycinane, mogły to być nawet nazwy obecnych misji w grze tylko potem je pozmieniali, być może jest to nawet fake, dlaczego gracz wszystko łyka?. Komu niby chciało by się wchodzić do plików gry i szukania czegoś? z nudów?. Ja też sobie zrobię podobny fake że jedynke okroili i wasze zdanie o jedynce się zmieni ha?. A teraz załóżmy hipotezę że to nie jest fake a misje te miały miejsce w grze tylko że dostały wycięte, to jeśli 2K uważali by że te misje się nadadzą to by je zostawili nie?, oni jednak zadecydowali że są one nie potrzebne i je usunęli i koniec bajki, i nie wiem po co ta krytyka. To musi być fake ponieważ pierwszy raz widzę taki przypadek żeby gracze doszukiwali się w plikach gry wyciętych rzeczy. Nawet przeglądnie plików gry z ciekawości odpada bo po co?. Gdyby teoria wyciętych rzeczy nie przyszła na świat to byście darzyli dwójkę taką samą sympatią jak jedynkę. Gratulacje dla pana któremu udało się stworzyć taki żart, że każdy to łyknął. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: EPIC FAIL & FacePalm
Po pierwsze, to wyobraź sobie, że niektórzy interesują się czymś, co nazywa się "informatyka", może ktoś lubi poprzeglądać sobie pliki gry? Ty od razu odrzucasz taką możliwość, to tak jakby ktoś powiedział "jak oni mogli znaleźć te kości dinozaurów? Ktoś tak o sobie grzebał w ziemi? Przecież nikt by tego nie robił, to muszą być kości krowy!". Po drugie to nazwy nie pasowałyby do misji, które są, po trzecie ostatnia misja wymieniona przez nivenera nazywa się tak samo jak pierwsza misja gry. Jeśli chcesz, to sobie zrób temat o Mafii pierwszej, wątpię, żeby ktoś zmienił zdanie na jej temat. I nie mów, że majkool zrobił sobie żart, gdyby nie on to pewnie nie miałbyś teraz nawet freeride.
możliwe że zrobił sobie żart co to zwały nie może zrobić? pewnie nie wiedział ze odbierzecie to tak poważnie. Różne rzeczy odwalamy więc.... pozatym kto powiedział że to on mógł se zrobić żarty mógł to wziąść z jakiejś innej strony . Z resztą zauważcie to że zniknął z forum jak duch. pewnie się wystraszył że odkryjecie że kłamał. Nie porównuj odkryć kości dinozaurów do surfowania po plikach w grze. bo w tym pierwszym jest sens a w tym drugim nie nawet jeżeli ktoś się interesuje informatyką bo wchodzić w takie szczegóły plikach gry jak wycięte misje i nie zignorować, uznać za nic ciekawego bo kto by na to zwrócił uwagę, nie wiedział by że to są wycięte misje.
"Zniknął z forum jak duch"??

Dziecko ty wiesz co to znaczy życie prywatne i studia?
Że ty masz czas co 15 minut (napisałem to w przenośni) odpisywać w tym temacie i zalewać nas lawiną "argumentów" to nie znaczy że inni go mają.

Zamykam ten temat bo burdel się robi totalny tutaj, nic nowego nie jest wnoszone do tego wątku. Tylko liczba postów wam się zmienia. Dziękuje, dobranoc i koniec imprezy.