Bitwa O Najładniejsze Fotografie Z Empire Bay

Nie lepiej zrobić ankietę z numerami zdjęć czy też nickami userów niż pracowicie liczyć głosy wpisywane w komentarzach? To tylko mała sugestia xD

@down miałem na myśli ankietę do drugiej części (zauważyłem, że jest druga część, bo mam oczy w przeciwieństwie do ciebie)
don_salieri przypominam ci że rozpoczął się już DRUGI etap konkursu .

Nabijanie postów jest zabronine tak jak odkopy. Myślę że się trochę nad sobą zastanowisz.
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Don Salieri nie obrażaj żadnego z userów tego forum, w regulaminie chyba jest napisane?.
Obrazek
W regulaminie też jest napisane o pisaniu postów nie na temat, dlatego też żeby nie spotkało się to z ostrzeżeniami, kontynuujcie dyskusję tak jak przystało na porządnego użytkownika.
Czyżby każdy czekał, aż ktoś doda jako pierwszy zdjęcie? :-P
No to ja dodam, jako pierwszy ;-)
Obrazek
Obrazek
Termin przedłużam do 21 września. W tym poście dodam później foto, szukam dobrego pomysłu
Obrazek
Zrobił się mały przestój, więc ja coś wrzucę :mrgreen:

Obrazek

@down Owszem fajne, ale rozpoczął się już drugi etap
Mikrus napisał(a):
wstawiamy zdjęcie o tematyce "Samochód w plenerze"
Obrazek

Takie w zimowej sceneri
Zdjęcie nr 4
Obrazek
... no chyba, że rozwalone samochody nie biorą udziału.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Jeszcze przedłużam do 30 września, gdyż będzie jeszcze więcej zdjęć.
Obrazek
Obrazek
@Mikrus Nie dodajesz żadnej fotki ?

5 dni zostało do końca 2 etapu i narazie jest 5 fotek
Takie tam, z zakupów :))

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dobra zaczynamy głosowanie. Ja głosuje na zdjęcie użytkownika Patricko987 :-) .
Obrazek
Let's do this! Oddaję głos na z Sturmovika96. Prawdziwa zima w Empire Bay - bardzo ładnie zrobione.

P.S. Mój 200. post
Sturmovik96 - uwielbiam zimę w Obu częściach gry.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I