Bitwa O Najładniejsze Fotografie Z Empire Bay

Mikrus napisał(a):
Przypominam że dziś ostatni dzień wrzucania zdjęć, więc ten kto jeszcze nie wrzucił zdjęcia, niech zrobi to teraz. Od godziny 00:00 zezwalam na głosowanie.

No, żeby wam nie przyszło do głowy głosować samemu na siebie...
Brak możliwości głosowania na siebie rozumiem, ale czemu w ogóle nie mogę głosować?
Obrazek
RG13 napisał(a):
Brak możliwości głosowania na siebie rozumiem, ale czemu w ogóle nie mogę głosować?

Jak chcesz zagłosować na czyjeś zdjęcie to proszę bardzo. Ale, żeby nie na swoje :-P
Nie ma żadnej nagrody, więc nie przywiązuje jakoś szczególnej wagi do wyników tego konkursu.
Obrazek
To jest tylko zabawa :-) . Żadnej nagrody nie ma tylko nagrodą jest duma za najlepsze zdjęcie. Ok ja głosuje na Nr 7, gość naprawde się postarał skoczyć tak daleko i tak wysoko.
Obrazek
Oddaję głos na fotografię nr 2

edit// Empire Bay najładniej wygląda nocą, a poza tym ten garnitur to jest moje ulubione ubranie
@Up Może jakieś uzasadnienie??

Głosuję na pracę numer 1, ponieważ podoba mi się pomysł autora, na umiejscowienie auta w środku pustego parku, mogłoby to lepiej wyglądać nocą, ale w ciągu dnia, też nie jest źle ;-)
Obrazek
Dziewiąteczka. RG pomyślał o wszystkim, szkoda tylko że widać te czarne paski :o--
Obrazek
Ja głosuję na NR 8 fajna fotografia na tle zimowego Emipre Bay.
Obrazek
Dziewiątka,piękne zdjęcie :shock:
Głosuje na zdjęcie RG13 (nr 9) , najpiękniejsza fotka w całej galerii! :-)
Obrazek They never fight alone...
Zdecydowanie numer 9
Glory Glory ManUtd XD
Pięknie ujęty skok na zdjęciu nr 7.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
@Mikrus
Do kiedy jest głosowanie? W pierwszym poście napisałeś, że głosowanie trwa 2 dni
.Po dwóch tygodniach kończymy wstawiać zdjęcia i dajemy 2 dni na ocenienie naszych najlepszych fotek

A w którymś kolejnym napisałeś, że 1 września napiszesz do kiedy trwa głosowanie.
No to koniec wstawiania zdjęć, będzie 1 września. Również w tej dacie podam czas głosowania, po którym odbędzie sie drugi etap wstawiania fotek.
Obrazek
Numer 9. patrzyłem też w linku i znalazłem tapetę na pulpit:P

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I