Bitwa O Najładniejsze Fotografie Z Empire Bay

Co wy takiego widzicie w tym dziewiątym zdjęciu ?
Obrazek
też głosuję na dziewiątkę. Co w nim widzę? Piękne zdjęcie :) Ogólnie to RG ma w galerii super zdjęcia ;)
Mam silne przeczucie że dziewiąte zdjęcie wygra :-J
Obrazek
@FaNoS jeśli uważasz, że moje zdjęcie jest słabe i nie zasługuje na wygraną czemu sam nie wziąłeś udziału w konkursie?
Obrazek
Bo nie miałem zainstalowanej mafii 2 na komputerze.
Obrazek
Szkoda, może kiedy indziej się zmierzymy ;-)
Obrazek
Mikrus, Problemowicz dzięki za głosy na 7 ;-)
Fakt, że nie było łatwo go zrobić, ale miałem nadzieję, ze końcowy efekt będzie lepszy. Ja swojego głosu jako uczestnik nie oddaje :-P
Obrazek
Obrazek
Ja głosuję na nr. 6 , czemu ? Bo uwielbiam takie nocne miastowe klimaty :-)
Obrazek
Głosujemy do 7 września, wtedy podam zwycięzce a od 8 września będzie 2 runda która będzie dotyczyła motoryzacji w plenerze.
Obrazek
Ja głosuję zdecydowanie na nr. 6 :-P
Zwycięzcą został RG13 ze zdjęciem nr 9. Zaczynamy drugą rundę, wstawiamy zdjęcie o tematyce "Samochód w plenerze". Tym razem nie dajemy numerów, gdyż wystarczą nicki użytkowników. Swoje zdjęcie wstawie później.

Czas na dodanie zdjęcia mamy do 14 września
Obrazek
Do kiedy mamy czas na dodanie zdjęcia?
Obrazek
troche nierówna walka , dużo zalezy od tego kto ma jaki sprzet i w jakich detalach i innych szczegolach odpala mafie :) ja bym proponowal konkurs na najlepsze ujecie w grze , np w czasie akcji albo cos
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Mikrus jest założycielem konkursu i on decyduje . Ale wcale nie jest to kiepski pomysł. No to w końcu do kiedy i jakie zdjęcia wstawiamy ?
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Mikrus napisał(a):
Zaczynamy drugą rundę, wstawiamy zdjęcie o tematyce "Samochód w plenerze". Czas na dodanie zdjęcia mamy do 14 września
Obrazek