Zapowiedź : Racibórz Mod (Dodatek do Modern Mod)

Jeśli tak, to polecam skontaktować się z administratorem o nicku Mafioso. To on stworzył min. jedną z najbardziej znanych na świecie modyfikacji polskiej produkcji (według mnie, oczywiście) - Footpath & Road Mod. Warte uwagi jest również jego ostatnie dzieło - Characters HQ Mod v1.0. Wszystko można znaleźć w dziale Pliki na stronie głównej. Pozdrawiam!

Dzięki ci, zbawco. ;) Właśnie czegoś takiego szukałem. Jeśli sam się tym nie zajmę, to w najbliższym czasie zlec komuś napisanie recenzji tych/tego tytułu/ów.
miałem na myśli, że jeżeli wiele osób się nim zainteresuje, a mod okaże się być tandetny (ze względu na ilość i jakość teksturek) to będzie trochę "niesmacznie" :\

Tego wykluczyć nie można.
hm... panowie, może koniec tego off-topicu, co? :->
I jak idą prace nad modem :?:
Ja chętnie mogę pomóc z grafiką 3D
Powiedzcie tylko co to wam zrobię ;)

P.S ja używam Blendera więc będzie kłopot z exportem do 4DS. Mogę wam wyexportować do 3DS a wy sobie już jakoś to skonwertujecie po swojemu
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Chętnie przyjmiemy twoją pomoc, tylko podaj na PW numer gg albo e-mail to omówimy co i jak.
GG: 9622311
Najszybciej i najlepiej :)
Praktycznie na kompie jestem cały czas. Od popołudnia do rana.

Jeszcze dodam coś od siebie.
Robienie moda do moda to nie jest dobry pomysł :)
Poza tym nie robi się modów o danym mieście, dla tego nikt się prawie nie chce zgłaszać do pomocy. A jak tak bardzo chcecie zrobić dobrego moda. To ganiajcie z aparatem po raciborzu i pstrykajcie foty starym budynkom, mod przynajmniej będzie miał unikalne textury. To jest najlepsze rozwiązanie ;)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra