Zapowiedź : Racibórz Mod (Dodatek do Modern Mod)

Co sądzicie o teksturze tego sklepu? Dorównuje jakością np. Cartnell City?
Obrazek
Troche rozmyte i nie wyraźne :> Ale... Czuje, że ten mod może być dość ciekawy ;)
A co do ZModelera, to sie na nim nie znam (nie próbowałem), ale na C4D sie znam troszke, więc jakby coś to służe pomocą :P

Życzę powodzenia :]
Obrazek
no wiesz, tekstury składam ze zdjęc, więc może dlatego.
Ja też z niecierpliwością czekam na tego moda :-P
Blitzkrieg1410 napisał(a):

Troche dziwnie to wygląda, widać odbicie człowieka :lol:
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):

Troche dziwnie to wygląda, widać odbicie człowieka :lol:

fakt, troche jeszcze nad tym popracuję ;-)
Może wyostrzenie coś da :)
version 1.2
http://img268.imageshack.us/img268/358/ ... 170868.jpg

lepiej czy gorzej ?
Zamiast tego "kremowego" w drzwiach daj wnętrze jakiegoś sklepu ;)
Ogłoszenie!!!
W związku odejściem Sk1by_ z projektu zostałem sam. Ten mod to jednak trochę roboty i przydałby się ktoś do pomocy.
Poszukiwane osoby posiadające wolny czas, zainstalowaną Mafię na PC i potrafiące obsługiwac Painta/Gimpa/Photoshopa/itp.

Chętni niech piszą na PW. Za każdą pomoc będę wdzięczny. :-)
a czemu Sk1ba odszedł :P ?
Shoot3r napisał(a):
a czemu Sk1ba odszedł :P ?

Ponieważ praktycznie nic nie robił. Zrobił tylko jedną teksturkę wklejając obrazek z google. Delikatnie przekazałem mu, że albo coś zacznie robić albo niech nie podpisuje się jako twórca. Wybrał to drugie. :-?
Ponieważ praktycznie nic nie robił. Zrobił tylko jedną teksturkę wklejając obrazek z google. Delikatnie przekazałem mu, że albo coś zacznie robić albo niech nie podpisuje się jako twórca. Wybrał to drugie. :-?

hym...

Sk1bA_ napisał(a):
Pewnie wielu z Was pewnie myśli ''Ta jasne, kolejnym dzieciakom nic się nie uda'', otóż się mylicie.

<bez komentarza>

Blitzkrieg1410: ile już teksturek zrobiłeś? Napisz podsumowanie (choćby w taki sam sposób, jak jest w pierwszym poście)
Witam, nazywam się Sławomir Prabucki i jestem redaktorem serwisu polter.pl Dokładniej działu PC i modyfikacje, jakiś czas temu dostalem od szefa zlecenie napisania zapowiedzi do jakiejkolwiek modyfikacji gry. Mój wybór padł akurat na Racibórz Mod. Dlaczego akurat on? Do Mafii czuję pewien sentyment, wszedłem więc w pierwszej kolejności na forum tej gry i po krótkich poszukiwaniach znalazłem jego - Racibórz Mod
Zapraszam do lektury ;]
http://gry.polter.pl/Raciborz-Mod-c20120
hmm... miejmy nadzieje, że nikt się tym modem zbytnio nie zainteresuje... przecież to tylko kilka teksturek i w ogóle nie wiadomo, czy rzeczywiście kiedyś wyjdzie ;o
Wow :lol: Kto by pomyślał :lol:
Wrazie czego zapraszam do tematu Return of Sergio Salieri :lol: :lol: Nie no żartuje, gratulacje Blitz ;-)
muore il bandito, la mafia vive