Zapowiedź : Racibórz Mod (Dodatek do Modern Mod)

Mam nadzieję, że Blitzkrieg się nie obrazi, ale...
Zgadzam się w 100% z Krystianem, mod to tylko kilka tekstur i do tego mocno skopanych, oryginalne wyglądają 100 razy lepiej, np. policjant :shock:.
No, ale to tylko moje zdanie, widzę, że niektórym się podoba i to jest najważniejsze ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Paziu napisał(a):
Zgadzam się w 100% z Krystianem, mod to tylko kilka tekstur i do tego mocno skopanych, oryginalne wyglądają 100 razy lepiej, np. policjant :shock:.
No, ale to tylko moje zdanie, widzę, że niektórym się podoba i to jest najważniejsze ;-)

Wiem, wiem. Też tak myślę. Trzeba po prostu ostro się do tego zabrać od nowa. Pracuję nad tym wszystkim. Wszystko co wielkie zaczynało mizernie, nawet MT. ;-)
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Wszystko co wielkie zaczynało mizernie, nawet MT. ;-)

Już nie gadaj xD
hmm... miejmy nadzieje, że nikt się tym modem zbytnio nie zainteresuje... przecież to tylko kilka teksturek i w ogóle nie wiadomo, czy rzeczywiście kiedyś wyjdzie ;o

Co do tego, czy ktoś się tym modem zainteresuje. Cóż, portal przegląda miesięcznie około milion internautów, myslę że jakiś procent zainteresuje się "Racibórz Modem". ;)
Wow Kto by pomyślał
Wrazie czego zapraszam do tematu Return of Sergio Salieri Nie no żartuje, gratulacje Blitz

Chętnie z zaproszenia skorzystam i napiszę jakiś tekst, kiedy dostanę materiały, jednak jako że niedługo stanę się szefem segmentu modyfikacje, który dopiero co na Poltergeicie powstaje wolałbym znaleźć człowieka, który znałby się na modyfikacjach do Mafii, bądź innych gier, gdyż ja dotychczas zajmowałem się wyłącznie modami do Gothica i "Mafia", "Godfather", czy "GTA" to dla mnie czarna magia.
Zgadzam się w 100% z Krystianem, mod to tylko kilka tekstur i do tego mocno skopanych, oryginalne wyglądają 100 razy lepiej, np. policjant .

Modyfikacja to kilka tekstur, mających na celu zmianę wyglądu Lost Heaven, co skutkuje zmianą klimatu miasta. A to już co innego, prawda? :)
Jeśli tak, to polecam skontaktować się z administratorem o nicku Mafioso. To on stworzył min. jedną z najbardziej znanych na świecie modyfikacji polskiej produkcji (według mnie, oczywiście) - Footpath & Road Mod. Warte uwagi jest również jego ostatnie dzieło - Characters HQ Mod v1.0. Wszystko można znaleźć w dziale Pliki na stronie głównej. Pozdrawiam! ;-)
Serail napisał(a):
hmm... miejmy nadzieje, że nikt się tym modem zbytnio nie zainteresuje... przecież to tylko kilka teksturek i w ogóle nie wiadomo, czy rzeczywiście kiedyś wyjdzie ;o

Co do tego, czy ktoś się tym modem zainteresuje. Cóż, portal przegląda miesięcznie około milion internautów, myslę że jakiś procent zainteresuje się "Racibórz Modem". ;)

miałem na myśli, że jeżeli wiele osób się nim zainteresuje, a mod okaże się być tandetny (ze względu na ilość i jakość teksturek) to będzie trochę "niesmacznie" :\
Eee..

Chciałbym wszystkich zaprosić na oficjalną stronę naszego modu (powróciłem).

http://raciborzmod.tk
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Eee..

Hmmm, mam nadzieję, że twój powrót nie był spowodowany tym artykułem. A strona nie działa.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
Sk1bA_ napisał(a):
Eee..

Hmmm, mam nadzieję, że twój powrót nie był spowodowany tym artykułem. A strona nie działa.

Stronka tymczasowo nie działa. ponieważ na serwerze sąprowadzone prace konserwacyjne.
No to Blitz masz teraz powód, żeby na pewno stworzyć moda ;-) Powodzenia.
Do ekipy moda dołączył mój z znajomy MuchaZ. Posiada cenną umiejętność zaawansowanej obsługi photoshopa, więc tekstury wychodzą teraz o niebo lepsze :-)
Pochwalcie się jakąś, to ocenimy i doradzimy ;-)
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Do ekipy moda dołączył mój z znajomy MuchaZ. Posiada cenną umiejętność zaawansowanej obsługi photoshopa, więc tekstury wychodzą teraz o niebo lepsze :-)

To może coś jednak z tego będzie :-D
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Kevin napisał(a):
Pochwalcie się jakąś, to ocenimy i doradzimy ;-)

wszystko w sowim czasie...
Mam problem z tymi reklamami typu Boys Grill. Praktycznie nikt już tego nie używa i trudno to czymś zastąpić.
Może da się to pokryć jakąś niewidzialną teksturą? ;-)