hmm... miejmy nadzieje, że nikt się tym modem zbytnio nie zainteresuje... przecież to tylko kilka teksturek i w ogóle nie wiadomo, czy rzeczywiście kiedyś wyjdzie ;o
Co do tego, czy ktoś się tym modem zainteresuje. Cóż, portal przegląda miesięcznie około milion internautów, myslę że jakiś procent zainteresuje się "Racibórz Modem". ;)
Wow Kto by pomyślał
Wrazie czego zapraszam do tematu Return of Sergio Salieri Nie no żartuje, gratulacje Blitz
Chętnie z zaproszenia skorzystam i napiszę jakiś tekst, kiedy dostanę materiały, jednak jako że niedługo stanę się szefem segmentu modyfikacje, który dopiero co na Poltergeicie powstaje wolałbym znaleźć człowieka, który znałby się na modyfikacjach do Mafii, bądź innych gier, gdyż ja dotychczas zajmowałem się wyłącznie modami do Gothica i "Mafia", "Godfather", czy "GTA" to dla mnie czarna magia.
Mam nadzieję, że Blitzkrieg się nie obrazi, ale...
Zgadzam się w 100% z Krystianem, mod to tylko kilka tekstur i do tego mocno skopanych, oryginalne wyglądają 100 razy lepiej, np. policjant .
Modyfikacja to kilka tekstur, mających na celu zmianę wyglądu Lost Heaven, co skutkuje zmianą klimatu miasta. A to już co innego, prawda? :)