Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Zagadki

Tak, to właśnie Bob Simmons. Twoja kolej.
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Coś prostego Obrazek

Jaki tytuł nosi ten program i jak nazywają się jego prowadzący?
Top Gear, prowadzący Jeremy Clarkson + Richard Hammond i James May. Wczoraj oglądałem ten odcinek :))
Wiedziałem, że zgadniesz :-D
Bardzo proste. Jak nazywa się ta postać, oraz kto ją "gra" ? :))

Obrazek
To Stig. A grał go podobno Ben Collins.
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

Collins przyznaje że był Stigiem, ale samo BBC mówi co innego... :))

ale zaliczam.
Hmmm przecież Collins sam przyznał że to on wceila się w Stiga po czym go zwolniono z BBC. W jednym odcinku kask zdjął co prawda Michael Schumacher, ale możliwe że to był żart. NIe ma 100% dowodu kto go "grał"(chyba że nie jestem na bieżąco).

EDIT: Ok. wkrótce dam następną zagadkę.

Na strychu suszy się 13 par białych skarpetek i 9 par czarnych skarpetek. Jest tam jednak tak ciemno, że nie widać ich kolorów. Rna.. tfu :)) Jarek chce wziąć ze strychu jedną parę.

Ile pojedynczych skarpetek powinien zabrać, aby mieć pewność, że wśród nich znajdą się dwie w tym samym kolorze?

Wystarczy zabrać 3 skarpetki. Ponieważ są tylko dwa kolory, na pewno któreś dwie będą do pary.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Ja wohl meine kommendante, zadajesz.

Istotnym elementem jakiego polskiego filmu jest poniższy przedmiot?

Obrazek
Chdzi o kingsajz?
O! Świetnie! Pierwsza odpowiedź i od razu poprawna! :-D Zadajesz!
Kto uzywa takiej gitary? Obrazek