Windows 7 64-bitowa wersja - błąd APPCRASH

Chyba pozostaje Ci pożyczenie od kogoś windows`a i wgranie go od początku jeśli sam chcesz się bawić, albo zaniesienie kompa do sklepu i żeby oni to zrobili raz a porządnie, bo nie jesteś zadowolony z sprzętu, masz święte prawo do tego :-)
"Next time... There'll be no next time"
Również mam nieoryginalny Win7 na lapku, a nowe gry mi idą raczej, więc to nie wina tego. Po prostu coś masz raczej z tą konkretną kopią systemu. Ja tam bym skorzystał z rady Czapla - nie ma to jak stary, dobry, poczciwy XP, a problemów z grami raczej nie będzie. Po prostu zainstaluj sobie drugi system i z bani.

EDIT: Albo idź z tym do sklepu, ale licz się z tym, że pewnie na parę dni będziesz musiał zostawić kompa w sklepie.
Nivener tak chyba będę robił, że dwa systemy na jednym kompie, partycję się zrobi i na XP zostawię sobie ze 100GB, żeby parę gier weszło, a resztę 400GB podzieli się już na Windows 7, tylko cholera dopiero w środę będę mógł do nich iść bo w poniedziałek i wtorek mnie nie będzie. No i mam nadzieję, że nie będę musiał do nich nieść kompa, daleko do mnie nie mają może się pofatygują.
Obrazek
Skoro błędem jest aplikacja .exe muśisz ustawić zgodność programu jak nie działają ci starsze gry to ustawiasz WINDOWS XP SERVICE PACK 3. Ale może spróbuj też tak na nowsze gry ;-)

Gratulacje!! Mamy nowego archeologa na MT. A tak na poważnie, to czy czytałeś chociaż datę ostatniego posta? Wnioskuje że nie. Jeśli nie pisał od 10 sierpnia żadnego postu, to oznacza tylko jedno, a mianowicie że problem nie aktualny. Dla dobra społeczeństwa zamykam. //dosia92
Zobacz kiedy był ostatni post...
Nie ma co się bawić w górnika na MT.
Twój post pewnie się teraz rozprzestrzenia echem w korytarzach czasu. Za parę lat ufoludki nam odeślą Twoją wypowiedź, i na niebie ukaże się wielki facepalm ułożony z gwiazd.
Obrazek