Siupak19 napisał(a):
bo trochę marudzisz
- wydałem na kompa kupę kasy, którą zarobiłem i systematycznie zbierałem, i co mam być zadowolony, że od 3 dni, od których go mam nie działa mi żadna gra? Tak jestem w wyśmienitym nastroju. Co do Windowsa 7 to ten ma 3 dni, powtarzam, że nic nie instalowałem sam, chyba że z oryginalnych gier, ew. jakieśdrobne programiki typu AllPlayer, ale instalki były brane z poprzedniego kompa, a tamten działał dobrze (tylko był słaby) więc wirusy odpadają (raczej).
Cpt napisał(a):
Zaktualizuj najnowsze stery do Nvidii,
- Takich sterowników nie mogę takich znaleźć, bo które to są najnowsze i które mają Physix?
Cpt napisał(a):
Samo wywalanie na pulpit może być też spowodowane zasilaczem.
- nie, żebym był specem, ale chyba wątpliwa sprawa... Jak zasilacz by źle funkcjonował to by mi się ogólnie komp wyłączał chyba, itp. No, ale jak chcesz to podam Ci markę i moc: 650 W, Chieftec. Dodam, że we wszystkich tych grach gram na full wymaganiach, ale po to kupowałem takiego kompa, żeby móc się cieszyć takimi detalami, gry same w sobie chodzą świetnie, żadnej ścinki, niczego, wszystko wygląda naprawdę ślicznie, a ACII to już obłędnie wręcz, ale się wyłącza...
Cpt napisał(a):
AC II aktualizuje się samo, co nie?
- tak.
DirectX 11 świeżo zainstalowany, odpaliłem ACII, pograłem 20 minut i znowu jestem twarzą w twarz z pulpitem. - notabene bardzo ładnym, tylko co z tego?
Cpt napisał(a):
AC II wywala Cię w jakimś określonym miejscu, np. przechodząc do innej części miasta, czy losowo? A co z tym Crysis`em czy innymi grami? Też wywalają?
- ACII jak i AC I, jak i Crysis wywalają po takim samym błędzie, i bardzo podobnie, że gram z 15-25 minut i out. No a tak się grać nie da na dłuższą metę - chociażby przez to, że traci się stan gry. Gry wszystko oryginalne tak jak pisałem. Mam jeszcze parę gier, ale jak we 3 wystepuję ten sam problem, to już nie muszę instalowac poprzednich. Osobiście obstawiałbym może tą grafikę, facet w sklepie komputerowym mówił mi, żeby wgrać nowsze sterowniki, bo on wgrał mi tylko te co były dołączone do karty graficznej.
Moja karta to Gigabyte GeForce 470, jak ktoś wie skąd mogę pobrać sterowniki najnowsze do tej karty z tym Physix to byłbym wdzięczny.