II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Nie prawda, nie towarzyszy nam w prawie każdej. Dostajemy ją już przy końcowych misjach z tego co pamiętam. Ta broń jest dobra jedynie w ostateczności, inaczej nie polecam jej używać.
Zgadza się, Colt Detective Special to jak dla mnie jedna z gorszych broni. Na daleki dystans radzi sobie znacznie gorzej niż chociażby Colt 1911. Musiałem strzelać ok. 6 razy w przeciwnika, żeby go zabić CDS-em. Ja tam lubię Magnuma ;) Robi dużo hałasu, ale 1-2 strzały i do piachu
Moja ulubioną bronią jest Thompson z racji dobrego zasięgu, pojemnego magazynku oraz obrażeń zadawanych przez niego. Z kolei z broni krótkich na pierwszym miejscu jest Colt 1911 z powodu krótkiego czasu przeładowania, równie dobrego zasięgu oraz szybkostrzelności (czyt. małych odstępów pomiędzy wystrzeliwaniem kul)
Jak większość z was najbardziej lubię Thompsona i Colta 1911 , ale mam pytanie dotyczące Colta. Podczas gry gdy z niego strzelam to raz wystrzały brzmią głośniej ,a raz ciszej. Trochę mnie to wkurza szczerze mówiąc Wy też tak macie?