Hades napisał(a):
Sama Ivona? Cienko...
Rozumiem, że IVONA to nie jest jakiś cud, głos trochę drewniany, ale niestety nie wyszło mi z dubbingiem, więc w ostateczności musiałem użyć IVONY, żeby serial w ogóle powstał. Piszesz "cienko" chyba tylko dlatego, że IVONA głównie kojarzy ci się z tymi różnymi prymitywnymi przeróbkami, tworzonymi przez dzieci i wrzucanych na YT. Ale wierz mi, IVONA może być także wykorzystana bardzo dobrze
Hades napisał(a):
Wcześniej używałeś jakichś kamer itd, teraz nagrywałeś grę na czysto, nawet bez montażu w kluczowych scenach. Najbardziej zawiodłem się na scenie, w której rozwalane były samochody (zwłaszcza, że wiem na co Cię stać) - mogłeś pokazać to z różnych miejsc i na pewno ciekawiej.
Wcześniej też nagrywałem kilka scen na "czysto" i jakoś mało kto narzekał. To nie jest GTA SA czy GTA 4, że przy pomocy GameHacka czy podobnego programu można zrobić genialne ujęcia. Jest kamera w Mafii, ale gdy chodzę graczem nie mogę jej niestety używać. Wiem, że to średnio dobrze wygląda, ale na razie nic na to nie poradzę, ale może w niedalekiej przyszłości coś wymyślę.
Hades napisał(a):
No i znowu brak muzyki, która w filmach gra kluczową rolę
Tu mnie rozwaliłeś. Muzyki było niezbyt dużo, ale to nie znaczy, że jej w ogóle nie było. Bez przesady.
Być może, przez to, że robiłem ten odcinek na szybko, parę rzeczy sknociłem, ale uważam, że jest nieźle. Widzę, że jesteś dość surowy w krytyce, Hades, ale musisz zrozumieć, że pewne rzeczy wynikają z ograniczeń technicznych gry. Oczywiście, co da się poprawić, to poprawię. Nudny był dla ciebie chyba tylko dlatego, że było "za mało akcji". Spokojnie, będzie na to czas. W jednym odcinku więcej akcji, w innych nieco mniej. Proste. W sumie krytyka zawsze mile widziana.
@EDIIT;2XUP: To chyba jedyny jak dotąd odcinek, w którym Tomasz pojawił się tylko przez chwilę i nie wypowiedział ani jednego słowa