Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

7th_son napisał(a):
1/10, bo nienawidzę j. niemieckiego :D

W tym problem , że większość Polaków nie lubi ... Niemców . Ja też nie lubię niemieckiego , ale za to lubię angielski i daję 9/10 za avatar Dosi
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Sygne Kotomoto oceniam na 7/10
Obrazek
9/10

Fajny obrazek, kolorystyka pasuje, zresztą tematyka też :-) Jedyne, co mi się nie podoba, to ta końcówka "Nie spamuj bo Cię zbanujemy!!!". Takie ostrzeżenie nie na czasie... Przecież jest Regulamin ;-)
Twoja sygnaturka Rnaki bardzo mi się podoba głównie dlatego że to animacja :mrgreen: Oceniam ją na 9.5/10
Obrazek
Avatar można powiedziec klimatyczny 8/10 :-)
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Avatar? Chyba chciałeś napisać sygnaturka ;-)

Twoją sygnaturę oceniam na 3/10. Zwykły cytat, nawet nie kolorowy, pogrubiony... No ale każdy ma swój gust :mrgreen:
8,5/10 - Fajny ninja piszący twój nick :-D
Obrazek
Całkiem niezłe 7/10
Sygnaturka z twoim nickiem nic specjalnego 5/10
Obrazek
Hmm...ciekawa sygnaturka, ale mogłaby być trochę bardziej urozmaicona 6,5/10
Obrazek
4/10

Brak ramki, hasło w nieczytelnej i niepasującej wg mnie czcionce. Tego efektu w ogóle nie rozumiem. Chyba, że to tak niefortunnie dym z papierosa wyszedł ale wygląda to bardzo kiepsko. Poza tym takie kadrowanie nie pasuje mi w sygnaturach.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Klimatyczne zdjęcie z jakiejś strzelaniny plus ironiczny napis. Czcionka słowa Welcome trochę mi nie pasuje, ale ogólnie jest pozytywnie.

7+/10
Obrazek
Sygnatura Grishy ma jasny przekaz, mówi nam jakiego zespołu lubi słuchać. Nieskomplikowana ale fajna. No i P.O.D... ;-)
8/10
Obrazek
Spoko sygna fajnie zrobiona ;-) 9/10

Edit: Joe już poprawione ;-)
Obrazek
Super sybna nawiązująca do tematyki MT i pewnie włąsnoręcznie robiona ;-) 9/10

PS: Joe jest źle napisane :->
Obrazek