Smutna Mafia (Spoilery)

Airwolf szkoda mi slow na ciebie :)
Dla mnie Mariusz poniekąd ma rację xddd Jak przeczytałem post w którym ktoś napisał że się rozpłakał to wyglądałem tak: :lol: ;]
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
jeden madry sie znalazl :P
jeden mądry haha jemu chodziło tylko że ktoś napisał raz że się popłakał ale to już jego sprawa a ty cały czas nie na temat już dawno powinieneś bana dostać i tyle
No, tak - tylko, że on ma na myśli że wszyscy płaczą - a on jest koksem i nie płacze :shock: Szkoda ci słów na mnie, bo nie masz nic mądrego do powiedzenia.

A tak po za tym, widzę że niezłe spamuje. Wczoraj wieczorem 15 postów, dziś rano już 31. Po za tym, nie tylko w tym temacie prowokujesz. Co z ciebie wyrośnie...
Mariusz150 napisał(a):
Airwolf szkoda mi slow na ciebie :)

Takie posty tylko pisze i czuje się najmądrzejszym
Panowie, nie karmy więcej trolla. On i tak nie zmądrzeje, nie ma ludzkich odruchów i tak jak mówicie, on chyba potrafi tylko pakować na siłce.
Live or die - make your choice...
Dobra jemu o to chodziło żeby o nim pisać, więc koniec i niech już więcej takich postów nie pisze. Dziwie się naprawdę że jeszcze bana nie dostał.
Widzę że spokojna wymiana zdań przerodziła się w ostrą dyskusję. Mariusz kup sobie słownik ortograficzny. To taka ładna książka, która nauczy Cię poprawnej polszczyzny :lol: