No to chyba moja kolej....
Imię: Marcin
Jestem szczupłym (75 kg) wysokim blondynem (190 cm), głównym moim zainteresowaniem jest muzyka, gdziekolwiek nie pójdę muszę mieć telefon, mp3 czy inny urządzenie do odtwarzania muzyki, uwielbiam też majsterkować(takie tam pracę domowe, tu coś przybić tam przykleić, kran dokręcić itp.)
znam się również na broni(pistolety,broń maszynowa, ładunki wybuchowe i takie tam pierdoły używane do mordowania ludzi)
Jak na razie uczę się w ZSZ jako mechanik samochodowy(II klasa), lecz planuje iść do technikum potem może politechnika jakaś i trzepanie kasy:) Papierosy palę nałogowo od 3,5 roku alkohol hmm.... czasami,
Narkotyków nie biorę( kiedyś się zielonego próbowało ale to nie dla mnie)Przeklinanie.... jakby to powiedzieć klnę jak szewc ale tylko wśród swoich ''ziomków''....jeśli chodzi o konwersacje z płcią piękną używam całkowicie innego słownika:)
Stan Cywilny: Wolny
No to chyba na tyle.....a i jeszcze moje zdjęcie....Nie biorę odpowiedzialności za wszelkie uszkodzenia monitorów, komputerów i oczu forumowiczów....
http://img826.imageshack.us/i/beztytuumw.png/Najbardziej aktualne zdjęcie jakie posiadam
Sorry że Ci się wpieprzam w post, ale jak zdjęcie ładowało się od góry to myślałem że to Jimmy z Mafii 2 //dosia92